Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Παναργειακό !!!

0
761

Ο Παναργειακός φαίνεται ότι ανακάμπτει. Τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο ψυχολογίας παικτών και διοίκησης το χαμόγελο επέστρεψε.

Όλοι πιστεύουν ότι τα δύσκολα είναι πίσω και ο σύλλογος θα διασωθεί. Σε αυτή την στιγμή όλοι οι παράγοντες κάνουν την προσπάθεια τους και ο κόσμος του Παναργειακού συναισθάνεται και βοηθά.Η διοίκηση δεν είναι αγνώμων. Αναγνωρίζει την βοήθεια που παίρνει και με το σημερινό της μήνυμα ευχαριστεί. Αναφέρει σχετικά:

«Ο Α.Π.Ο Παναργειακος ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που προσήλθαν στο Δ.Α.Κ Άργους και συμπαραστάθηκαν θερμά στους παίκτες, δείχνοντας έτσι την απαράμιλλη αγάπη και πίστη στον Παναργειακό.

Επίσης: «Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και το Δ.Σ του Παναργειακού θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους απλούς φιλάθλους, Αργείτες και μη, που στάθηκαν δίπλα μας. Έχουμε αφήσει όλα τα σημαντικά βιοποριστικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πίσω, για να σώσουμε την ομάδα μας.

Τέλος Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες της πόλης μας  που συνεισέφεραν τα μέγιστα για να μας βοηθήσουν τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά.

Ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι για ανάλογη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια της ιστορικής ομάδας του Άργους..

Επόμενο ραντεβού είναι απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας στο Δ.Α.Κ Άργους την προσεχή Κυριακή και ώρα 15:00…

Ευχαριστούμε για ολα!!!!!