Α1 Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 2-0

0
488

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, δεν άφησε περιθώρια στην Θύελλα Λιμνων να ελπίσει σε κάτι στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κι έχασε από το ξεκίνημα πέναλτι, σκόραρε στο τέλος του ημιχρόνου και στο 53′ έκανε και το 2-0.  Γενικά ήταν κυρίαρχος σε όλο τον αγωνα θα μπορούσε να είχε διευρύνει την έκταση του σκορ.

Η ομάδα των Λιμνών, απείλησε μόνο σε μια περίπτωση, μετά το 2-0 με σουτ στη κλειστή γωνία του Γ.Παπαϊωάννου, που εξουδετέρωσε ο Καλαλάς.

Στο 5′ ο Καλογεράκης κέρδισε πέναλτι από τον Β.Κατεμή, το κτύπησε ο Μουζακιώτης, αλλά ο Καζάς έπεσε στη γωνία του σωστά κι απέκρουσε.

Από κει και μετά ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μια καλή φάση με τον Μπαβελή, ο οποίος σούταρε πάνω στον Καζά και μια παράλληλη μπαλιά του Μουζακιώτη, όπου ο Ταραντίλης δεν πρόλαβε την προβολή.

Το σκορ άνοιξε στο 43′ με τον Ταραντίλη, ο οποίος από κάθετη μπαλιά του Καλογεράκη πέρασε ένα αμυντικό, βγήκε τετατετ και πλάσαρε τον τερματοφύλακα.

Στο 53′ με πλασέ του Καλογεράκη έγινε το 2-0. Προηγήθηκε από αριστερά προσπάθεια του Ταραντίλη και μπαλιά στον Μουζακιώτη, ο οποίος γύρισε στον σκόρερ.

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Μπούρης (46′ Σιώτος), Λιαγκρής, Σκαντζός, Καρανάσιος- Νανάι (70′ Ψύχος), Μπλάτσος, Μουζακιώτης- Καλογεράκης (83′ Ντεβές), Ταραντίλης, Μπαβελής.

ΘΥΕΛΛΑ (Φ.Αναγνωστόπουλος): Καζάς (80′ Οικονόμου), Β.Κατεμής, Ζώγαλης, Π.Κατεμής (46′ λόγω τρ. Μπαστούνης), Αργυρης, Μελέτης, Γ.Παπαϊωάννου, Α.Βλάχος, Π.Παπαϊωάννου, Καρούνης- Κ.Βλάχος.