Α1 Αργολίδας: ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-0

0
702

Με δυο γκολ στα τελείωματα των ημιχρόνων, η Κορωνίδα Κοιλάδας επικράτησε του Πανναυπλιακού, ο οποίος υπέστη μια ακόμη ήττα και δεν λέει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Κορωνίδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανναυπλιακός προσπάθησε πολύ στο τελευταίο 20λεπτο με κύριο μοχλό τον Μιχαλόπουλο, αλλά δε πέτυχε να ισοφαρίσει, αντίθετα δεχθηκε και το 2-0 στο τέλος.

Στο 10′ σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι για τον Λούκας, που γύρισε στον Γιαννακόπουλο, αυτός πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 12′ ο Μπάζος Στ. πέρασε από δεξιά και σούταρε, ο Μαχαίρας απέκρουσε.

Στο 20′ νέα προσπάθεια απο τον Στ.Μπάζο και σέντρα, ο Γιαννακόπουλος έκανε το σουτ, ο Μαχαίρας σε κόρνερ.

Στο 25′ ο Σαλλάκου ανέβηκε κατά μέτωπο και σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 27′ ατομική προσπάθεια από τον Μιχαλόπουλο, έφτασε στη μεγάλη περιοχή κι εκεί ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή να μην έχει την ίδια άποψη.

Στο 30′ ο Μέγας ανέβηκε με τη μπάλα και σούταρε, πάλι ο Μαχαίρας απέκρουσε.

Στο 41′ σουτ του Στ.Μπάζου, απέκρουσε ο Μαχαίρας αρχικά και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48΄δυνατό σουτ του Μέγα , η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 77΄ ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως πριν προλάβει να σουτάρει τον πρόλαβε ο  Σαλλάκου,  σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος , η μπάλα έφτασε στον Ρέζντα που πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο Λάσκαρης.

Στο 81΄σέντρα του Μιχαλόπουλου, η μπάλα στον Τσαγγαρέλλη που πλάσαρε για να προλάβει πάνω στην γραμμή ο Σαλλάκου.

Στο 84΄ απευθείας  φάουλ του Μιχαλόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Λάσκαρης.

Στο 90΄ωραίο ένα-δύο Μπάζου και Γιαννακόπουλου μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Μαχαίρα και να κάνει το 2-0.

Στο 91΄ δυνατό σουτ του Λούκας έξω από την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μαχαίρα.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Σ.Μπάζος, Κοροντίνης, Σαλλάκου.Κουτσαύτης, Μέγας, Ι.Γιαννακόπουλος, Κ.Μπάζος, ( 62΄Μπούκουρης), Χριστόπουλος, Λούκας, Καζοκάρου.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χ.Παπασπύρου): Μαχαίρας, Μαρκόπουλος, Σχίζας, Γεωργόπουλος, (55΄Τσαγγαρέλης), Μπέλεσης, Kυριακίδης, Μιχαλόπουλος, Ρέππα (32΄ Ρέζντα),  Γαλάνης, Σαραντόπουλος (55΄ Μπρέγιανος), Αποστόλου.