Α1 Αργολίδας: Η 17η αγωνιστική έδωσε νέο ενδιαφέρον ή καταδίκασε κάποιους;;; – Αποτελέσματα και βαθμολογία

0
969

Μια ιδιαίτερη αγωνιστική η 17η για την Α1 Αργολίδας, αφολυ δύο από τις ομάδες που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού τσίμπησαν βαθμό, αλλά και στην κορυφή ο Ερμής Κιβερίου που δεν δείχνει τάσεις αυτοκτονίας προχωρά προς τον τερματισμό και την εθνική κατηγορία.

Το ενδιαφέρον όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτό το πρωτάθλημα βρίσκεται στα χαμηλά, πέριξ της γραμμής υποβιβασμού.

Η αγωνιστική έδειξε ότι ο βαριά άρωστος Πανναυπλιακός αρχίζει να προσβλέπει μόνο στο θαύμα. Σε παρόμοια κατάσταση και η Θύελλα Λιμνών. Το παλεύει μεν, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Αντίθετα ο Πανασιναϊκός και ο Εθνικός Τολού δυναμωμένοι σε αυτό το γύρο δίνουν ψυχή για την παραμονή στην κατηγορία. Μεγάλα αποτελέσματα σήμερα και για τους δύο. Η ισοπαλία του Πανασιναϊκού μέσα στη Λέρνα δεν είναι κάτι απλό. Εκτός από το βαθμό δίνει και τεράστια αυτοπεπήθηση. Για τον Εθνικό ισχύει το ίδιο για την ισοπαλία του μέσα στο Γαλατά.

Να σημειωθεί ότι οι επόμενες αγωνιστικές είναι σημαντικές αφού μονομαχούν “μελοθάνατοι” και κάποιοι θα την γλυτώσουν…

Εκτός από αυτές τις ομάδες θα πρέπει να σταθούμε στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Αστέρα Δρεπανιακό που συνοδεύτηκε από επίδειξη δύναμης και τους ΠΑΟΚ και Κορωνίδα που έστω και με πιτσιρικάδες στην ομάδα είναι πάντα υπολογήσιμες, χάριν του βάθους στο οποίο δουλεύουν οι τεχνικές ηγεσίες τους.

Μένουν ακόμη οι ατυχήσαντες της αγωνιστικής Αργοναύτης και Ένωση Λέρνας. Είναι φανερό ότι θέλουν αλλά δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο του Ερμή και από την άλλη απέχουν πολύ σαν ομάδες από τις υπόλοιπες πλην Ερμή ομάδες. Δεν είναι όμως η χρονιά τους…

Ένας σημαντικός ακόμη αγώνας έγινε στην Επίδαυρο. Ο Ασκληπιός πήρε αυτό που ήθελε και που του προσφέρει μαξιλαράκι χαλάρωσης. Αντίθετα η ομάδα των Σπετσών χωρίς να κινδυνεύει δεν πρέπει και να επαναπαυτεί αφού υπάρχει δρόμος ακόμη και για ανατροπές. Ας προσέξει λίγο παραπάνω…

Τέλος, ο Ερμής. Κάνει την διαφορά στο Αργολικό πρωτάθλημα. Είναι κοινή διαπίστωση ότι έχει την ευχέρια να ξεπερνά τα όποια εμπόδια του βάζει ο αντίπαλος ή η μοίρα, αφού οι σοβαροί τραυματισμοί παικτών του είναι μεγάλα προβλήματα.

Ας δούμε τα σημερινά αποτελέσματα και την βαθμολογία έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά από 17 αγώνες:

Ομάδες Αποτέλεσμα
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  2-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-4
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ 3-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ  4-0
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ  0-0
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 2-0
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 2-0
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ  1-1

 

                                                  Ομάδα                                         Βαθμοί
1. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 51
2. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 44
3. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 39
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚ. 33
5. ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 31
6. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤ. 29
7. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 26
8. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 26
9. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 26
10. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 20
11. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 17
12. ΣΠΕΤΣΕΣ 13
13. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 11
14. ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 11
15. ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 5
16. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 3


M.K.