Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 3-1

0
690

Καλύτερος σε γενικές γραμμές ο Ασκληπιός, νίκησε 3-1 την ομάδα των Σπετσών σε ένα κρίσιμο  βαθμολογικά παιχνίδι και για τους δύο.

Λίγες ευκαιρίες στον αγώνα, ο Ασκληπιός προηγήθηκε σχετικά νωρίς κι αυτό τον βοήθησε. Μετά το 2-1, ο γηπεδούχος έπαιξε προσεκτικά με στόχο να διατηρήσει το σκορ, οι Σπέτσες δεν βρήκαν τρόπο να απειλήσουν και από αντεπίθεση έγινε και το 3-1 στο 76’.

Στο 26′ από κόρνερ του Μπερμπατιώτη, ο Γεώργας με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στο 30′ ατομική προσπάθεια από δεξιά του Λαδένογλου και σέντρα, ο Θυμαράς έκανε το σουτ, με τα πόδια απέκρουσε ο Καλυβόπουλος.

Στο 38′ μια παράξενη φάση κατά την οποία ο Καζάς έβγαλε μπροστινή μπαλιά, ο Πάλι ήταν οφσαιντ και δεν κινήθηκε στη μπάλα, σταμάτησαν όμως κι οι αντίπαλοι αμυντικοί, ο Καζάς έτρεξε και πρόλαβε τη μπάλα, αλλά τελικά καθυστέρησε στο κοντρόλ και κόπηκε.

Κι αντί να γίνει το 2-0, στην επόμενη φάση, έγινε το 1-1. Ο Μανουλίδης πέρασε μπαλιά μπροστινή στον Τσάνα, αυτός από το σημείο του πέναλτι έκανε το κοντρόλ και με πλασέ ισοφάρισε.

Στο 52′ ενέργεια του Τριμπόνια από αριστερά, έδωσε στον Καζά, αυτός προχώρησε κι έκοψε παράλληλα στον επερχόμενο Τριμπόνια, ο οποίος μέσα από τη περιοχή με σουτ έκανε το 2-1.

Στο 76′ από αντεπίθεση, ο Παπασαράντος έβγαλε στον Πάλι, κι αυτός από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το 3-1.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Καλυβόπουλος- Λαλιώτης, Γεώργας, Κωνσταντίνου, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος, Τριμπόνιας, Παπασαράντος- Β.Βερβενιώτης (64′ Γ.Βερβενιώτης), Πάλι (84′ Κωτσάκος), Καζάς (88′ Πίτσας).

ΣΠΕΤΣΕΣ (Σπ.Μιχαλάκης): Μπουλούμπασης- Μπίτρι (54′ Σκαβάτσος), Μέξης, Βιγκλιάρης, Θυμαράς- Παπαδέας, Τριπολιτσιώτης, Μανουλίδης- Λαδένογλου, Τσάνας (72′ Δ.Παρεμουτζιάν), Παρεμουζιάν Χ.