Τέλος ο Βασίλης Κούβαλης από την Δόξα Μεγαλόπολης

0
559

Τελείωσε  η συνεργασία του Βασίλη Κούβαλη με την Δόξα Μεγαλόπολης, μετά από 2, 5 περίπου χρόνια. Ο Βασίλης Κούβαλης, ανακοίνωσε πως παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους,μετά την εντός έδρας ήττα από το Ζευγολατιό την Κυριακή.

Η θητεία του Βασίλη Κούβαλη στον πάγκο της Δόξας συνδυάστηκε με το πρωτάθλημα Αρκαδίας και την άνοδο μέσω της διαδικασίας μπαράζ κστην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.Αναλυτικά η αναγγελία παραίτησης του Βασίλη Κούβαλη από την Δόξα Μεγαλόπολης

“Μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες συνεχόμενης παρουσίας μου στον πάγκο της Δόξας Μεγαλόπολης παραιτήθηκα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει την τεχνική ηγεσία στην ιστορική ομάδα της Αρκαδίας και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους όλο αυτό το διάστημα, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας αήττητοι, ανεβαίνοντας κατηγορία (Γ΄ Εθνική) στη διαδικασία των μπαράζ, αλλά και την συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εύχομαι πάντα επιτυχίες και υγεία σε όλους.”