Ολοκληρώνεται το γήπεδο Ηλιοκάστρου – Αναβαθμίζεται της Ερμιόνης

0
867


Ολοκληρώνεται σύντομα το νεο γήπεδο Ηλιοκάστρου , όπως ενημερώνει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης. Ενημερώνει επίσης για μια σειρά έργων που γίνονται στον τομέα του αθλητισμού.

Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης “Γ.&Ευαγγελία Μπουρνάκη” στο πλαίσιο ενημέρωσης του αθλητικού κοινού του δήμου Ερμιονίδας, ανακοινώνει τα εξής:

  •  Ολοκληρώνεται εντός δεκαημέρου το έργο της ΓΓΑ “Γήπεδο Ηλιοκάστρου- συνθετικός χλοοτάπητας” και πολύ σύβτομα το γήπεδο Ηλιοκάστρου θα είναι στην διάθεση της τοπικής ομάδας. Συγχρόνως εκτελείται απο ιδίους πόρους και το έργο “Τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Ηλιοκάστρου”, όπου τοποθετείται πλαστικός χλοοτάπητας περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.
  •    Ολοκληρώθηκε το έργο “Επισκευή -συντήρηση γηπέδου ποδοσφαίρου Ερμιόνης” με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστων και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων με τον εξωραϊσμό του βόρειου και νότιου τμήματος.
  • Αρχισαν οι εργασίες του έργου “Προσθήκη ισόγειας αποθήκης αθλητικών οργάνων” δίπλα απο τα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου Ηλιοκάστρου. Ο χώρος επιφανείας 64 τμ θα χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα γυμναστικής και προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του α’ τριμήτου του 2017.
  •  Εντός του α’ τετραμήνου προβλέπεται να έχει εκτελεστεί το έργο “Τοποθέτηση ιστών ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμιόνης”. Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται ο φωτισμός του γηπέδου και οι ακαδημίες της Ένωσης Ερμιονίδας θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν κατά τις νυκτερινές προπονήσεις τους όλο το αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Κρητσωτάκης