Α2 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ – Α.Ο. ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ 2-0

0
901

Υποχώρησε από την κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α2, ο ΑΟ Νέας Κίου, μετά την ήττα του από τον Ποσειδώνα Πόρου με 2-0.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις συνολικά και ήρωα τον τερματοφύλακα της Κίου, που όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει την ήττα.

Στο 7′ από λάθος γύρισμα αμυντικού στον Κλεισιάρη, ο Δεϊμέζης βγήκε τετατέτ και πλάσαρε, ο Κλεισιάρης όμως απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Στο 30′ με σουτ έξω από τη περιοχή, ο Ρούσσος έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 1-0.

Από κει και μετά δεν υπήρξαν άλλες ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 55′ από λάθος γύρισμα στον Καραγιάννη, ο Νικολάου προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Πόρου, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, στην επαναφορά, ο Χαϊμάνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραγιάννη.

Στο 62′ ατομική προσπάθεια του Ντάπι και κάθετη στον Δεϊμέζη, που βγήκε τετατέτ, πάλι ο Κλεισιάρης απέκρουσε.

Στο 74′ ατομική προσπάθεια του Ρούσσου, ο Κάπλατζης του έκανε πέναλτι, ο Κλεισιάρης πάλι απέκρουσε.

Στο 86′ ενέργεια από αριστερά από τον Ντάπι, ο Δεϊμέζης το πλασέ ο Κλεισιάρης απέκρουσε.

Στο 89′ μετά από μακρινή μπαλιά ο Δεϊμέζης βγήκε τετατετ κι αυτή τη φορά με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 92′ από στημένο, ο Γατσάκος έπιασε την κεφαλιά ο Καραγιάννης απέκρουσε, στη συνέχεια το σουτ του Χαϊμάνη, πάλι επενέβη ο Καραγιάννης.

30′ Ρούσσος, 89′ Δεϊμέζης

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Καραγιάννης, Πάνου Ν., Μίνο, Σωτηράκης, Μουσλίμ, Καπετανκωνσταντής, Ρούσσος, Σαραντόπουλος (12′ Τριμπόνιας), Δεϊμέζης (90′ Γκιών), Ντάπι, Στάικος (63′ Χατζηανατσασίου)

ΑΟΚ: Κλεισιάρης, Φαμέλης (86′ Σταύρου Κ), Γατσάκος, Κάπλατζης Μ., Παπατσαύρου, Μπεκιάρης, Σταύρου Απ., Κάπλατζης Π. (57′ Γκούλα), Χαϊμάνης, Νικολάου, Κυριακίδης (76′ Χρονόπουλος).