Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ- ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 0-3 … Ούτε τώρα τα κατάφερε

0
990

Ούτε αυτή τη φορά τα κατάφερε ο Πανναυπλιακός, που έχασε με 3-0 από τον Τροιζηνιακό και δεν έχει καταφέρει να ξεκολλήσει απο την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πέρα από τις όποιες αδυναμίες, λόγω ελλιπούς προετοιμασίας, είναι φανερό πως η ομάδα του Ναυπλίου αντιμετωπίζει και το άγχος, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός που διαχέεται σε όλους.

Μέτριο το παιχνίδι από πλευράς ποιότητας, με μια-δυο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η πιο σημαντική ήταν στο 8′ όταν από φάουλ του Αποστόλου ο Σαραντόπουλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μιχαλόπουλο, με τον Αντωνόπουλο να κάνει φοβερή επέμβαση και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 68′ απο βαθιά μπαλιά ο Σούχλας πήρε τη μπάλα με πλάτη, γύρισε και με συρτό σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση για τον Πανναυπλιακό ήρθε στο 75′ με τον Σαραντόπουλο, που ατύχησε όμως στην τελική προσπάθεια και τίποτα το ουσιαστικό από κει και πέρα.

Βρίσκοντας χώρους στις αντεπιθέσεις, η πιο προπονημένη ομάδα του Τροιζηνιακού πέτυχε το 0-2 στο 78′. Από ελεύθερο του Αντωνόπουλου, ο Κατσέλη έφτασε μέχρι το ημικύκλιο της περιοχής και γύρισε στον Σουμπάμ, ο οποίος νίκησε τον Μαχαίρα.

Τέλος στις καθυστερήσεις, σέντρα του Π.Σαμπάνη απο αριστερά και ο Σούχλας το 0-3.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χ.Παπασπύρου): Μαχαίρας, Γεωργόπουλος, Μαρκόπουλος (80′ Γαλάνης), Μπέλεσης, Κουγιάς- Ρέππας, Ρέζντα (69′ Σχίζας), Σαραντόπουλος- Αποστόλου, Μιχαλόπουλος, Κυριακίδης.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Γ.Πασιάκος): Αντωνόπουλος, Γάτσινος, Πάνου, Δελαπόρτας, Σαμπάνης- Σούχλας, Καλυβόπουλος, Σταματέλος, Βασιλέρης (62′ Σουμπάμ)- Κατσέλη, Σαραντόπουλος (87′ Π.Σαμπάνης).