Α1 Αργολίδας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2-1

0
819

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα το βράδυ ο Εθνικός Τολού, με 2-1 επί του Ασκληπιού κι έφτασε στους 10 βαθμούς τον Πανασιναϊκό και την 13η θέση.

Πολλές ευκαιρίες δεν υπήρχαν, μόνο με στημένα απειλούσαν οι δυο ομάδες, οι γηπεδούχοι στο 80΄εξασφάλισαν την νίκη.

Στο 22′ ο Παπαγεωργόπουλος κτύπησε φάουλ από θέση μέσα αριστερά κοντά στο ημικύκλιο, η μπάλα βρήκε σε σώματα κι άλλαξε πορεία, πήγε εκεί που ήταν ο Ξυλινάς, ο οποίος με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0.

Μια ακόμη ευκαιρία από στημένο για τον Εθνικό, όταν σε φάουλ του Παπαγεωργόπουλου, στο σημείο του πέναλτι ο Βορινιώτης έπιασε την κεφαλιά ο Καλυβόπουλος όμως απέκρουσε εντυπωσιακά και σωτήρια.

Στο 43′ ο Πάλι πέρασε δυο αντιπάλους του και πλάσαρε, με τα πόδια απέκρουσε ο Πνευματικός.

Στο 70′ φάουλ από αριστερά και περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή που κτύπησε ο Λαλιώτης, δεν βρήκε κανείς τη μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας τον Πνευματικό και το 1-1.

Στο 80′ φάουλ αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους μακρινό  με τον Βορινιώτη στο σημείο του πέναλτι, κάπου βρήκε η μπάλα, πήγε στον Παπαγεωργόπουλο κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-1, παρά την προσπάθεια του Καλυβόπουλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Πνευματικός- Ξυλινάς, Μπαλλής, Βορινιώτης Γ. (85′ Νικολάου), Ντόι (90′ Μήτσουλας)- Μπούνος, Δουγέκος, Παπαγεωργόπουλος- Λεβειδιώτης, Παπανδριανός, Παπαϊωάννου (78′ Βορινιώτης).

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γ.Ευθυμίου): Καλυβόπουλος- Λαλιώτης, Τριμπόνιας, Κωνσταντίνου, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος (88′ Πίτσας), Δ.Γεώργας, Παπασαράντος- Γ.Βερβενιώτης, Πάλι, Καζάς.