ΒΙΝΤΕΟ με τις φάσεις και το ΓΚΟΛ του αγώνα ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Επιδαύρου – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 1-0

0
1308

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ασκληπιός επί του Πανναυπλιακού, η οποία του επιτρέπει να νιώθει ασφάλεια καθώς έχει απομακρυνθεί αρκετά απο τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά είχε ένα χαμένο πέναλτι, ένα γκολ λίγο πριν το τέλος και πολλές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για τις αποφάσεις του διαιτητή, ιδιαίτερα στη φάση του γκολ.

Παιχνίδι κέντρου κι από τις δυο ομάδες, με πολλές μονομαχίες, ο Ασκληπιός είχε μπλοκάρει καλά τον πιο επικίνδυνο επιθετικά παίκτη του Πανναυπλιακού, τον Μιχαλόπουλο  κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ουσιαστικά ο Καλυβόπουλος σε όλο τον αγώνα.

Από την άλλη, ο Ασκληπιός προσπάθησε να βγει κάποιες φορές αλλά δεν είχε σωστά τελειώματα.

Στο 50′ η σημαντικότερη φάση όταν σε σέντρα του Καζά, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού κι άλλαξε πορεία. Το πέναλτι κτύπησε ο Παπασαράντος, ο Μαχαίρας απέκρουσε, νέα προσπάθεια από τον Παπασαράντο, πάλι ο Μαχαίρας.

Στο 85′ από ατομική ενέργεια του Πάλι, που βγήκε τετατετ, έγινε το 1-0. Έντονες οι διαμαρτυρίες του Πανναυπλιακού ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, μιας κι ο επόπτης αρχικά σήκωσε σημαία αλλά ο διαιτητής Νενεκούμης τον αγνόησε. Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής είχε πολλά άστοχα σφυρίγματα κύρια υπέρ των γηπεδούχων, ενώ η απόφαση του να κατοχυρώσει το γκολ οδήγησε στην αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του Πανναυπλιακού Χρήστου Παπασπύρου. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανναυπλιακού κατηγορούν τον Νενεκούμη ότι η διαιτησία του υπάκουε σε “εντολές άνωθεν”.

Μετά το χαμένο πέναλτι ο Ασκληπιός είχε μια προσπάθεια από πλάγια του Παπασαράντου και μια προσπάθεια με τον Βερβενιώτη που δεν πρόλαβε τη μπάλα. Ο Πανναυπλιακός στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να πιέσει κι είχε ένα φάουλ του Μιχαλόπουλου λίγο έξω κι μια κεφαλιά του Σαραντόπουλου επίσης λίγο έξω.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γ.Ευθυμίου): Καλυβόπουλος, Λαλιώτης, Μπερμπατιώτης, Τριμπόνιας, Κωνσταντίνου, Καραμπέτσος- Γ.Βερβενιώτης, Παπασαράντος- Β.Βερβενιώτης (80′ Δ.Γεώργας), Πάλι, Καζάς.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χ.Παπασπύρου): Μαχαίρας, Γεωργόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπέλεσης, Μπρέγιανος- Ρέντζα, Ρέππας (92′ Καραφωτιάς), Σαραντόπουλος- Αποστόλου, Μιχαλόπουλος, Τόσκας (89′ Μπεντούλη).