Απέκτησαν τερματοφύλακες Πανασιναϊκός κι Εθνικός Τολού

0
1048

Συνεχείς οι κινήσεις των διοικήσεων των ομάδων στην προσπάθειά τους να καλύψουν τα όποια κενά έχουν και να φτάσουν πιο εύκολα στους στόχους της.

Στην περίπτωσή μας, είχαμε δυο μετακινήσεις τερματοφυλάκων στις γειτονικές ομάδες του Εθνικού Τολού και του Πανασιναϊκού. Πιο συγκεκριμένα:

Ο Εθνικός Τολού προχώρησε στην απόκτηση του Μιχάλη Πνευματικού, ο οποίος έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα ελεύθερος από τον Αργοναύτη (μάλιστα έπαιξε στο παιχνίδι με τον Πανναυπλιακό. Ο Μ.Πνευματικός υπηρετεί την θητεία του στην Τρίπολη και απολύεται σε ένα περίπου μήνα.

Να προσθέσουμε ότι ο Εθνικός Τολού στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει αποκτήσει ήδη τον τερματοφύλακα Συγριμή από τον Πανναυπλιακό, και τρεις αμυντικούς τον Ξυλινά από τον Άρη Ροεινού, και τους Μπαλλή, Βορνιώτη από ομάδες της Κορινθίας.

Στον Πανασιναϊκό τώρα, επέστρεψε ο Πέτρος Τσακάλης, ο οποίος ξεκίνησε φέτος στον Εθνικό Τολού, το τελευταίο διάστημα όμως απείχε των εκδηλώσεων θέλοντας να επιστρέψει στον Πανασιναϊκό.

Να θυμίσουμε κι εδώ, ότι ο Πανασιναϊκός μετά τον τραυματισμό του Πιτσά, έχει ήδη αποκτήσει τον τερματοφύλακα Νικολίτσα από τον Πανναυπλιακό και τον μέσο Παπασαραντόπουλο από την Θύελλα Λιμνών.