ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαίνεται πως βρέθηκε διέξοδος από την κρίση

0
1228

Ακτίνα φωτός διαφαίνεται στην κατεύθυνση διάσωσης της ομάδας μετά και τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις. Σήμερα το βράδυ, προγραμματίζεται μια γενική συνέλευση για να επισημοποιηθεί η ανάληψη της διοίκησης από το σχήμα που έχει ουσιαστικά οριστικοποιηθεί.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση πρώην μελών διοικήσεων του Παναργειακού, τα οποία αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχηματισμό διοικησης σωτηρίας.

Όμως επειδή οι οικονομικές δυνατότητες είναι συγκεκριμένες, ως διέξοδος προτάθηκε να ζητηθεί βοήθεια από τον Δήμο Αργους-Μυκηνών, ‘ώστε να καλυφθεί ένα μέρος του κόστους λειτουργίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε να αναλάβει προπονητής ο Γιάννης Δουβίκας, ο οποίος και δέχθηκε.

Επόμενο βήμα ήταν το κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο χθεσινοβραδινο Δημοτικό Συμβούλιο και να πιέσει κι αυτός για να βοηθήσει ο Δήμος. Έτσι κι έγινε.

Γύρω στα 50-60 άτομα βρέθηκαν στο Δ.Σ.κι απέσπασαν την θετική γνώμη των δημοτικών συμβούλων και τελικά υπόσχεση του Δήμου ότι θα συμβάλλει στην προσπάθεια διάσωσης παρέχοντας στέγη και τροφή στους ξένους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα το βράδυ, όπως προαναφέραμε, θα γίνει η νεα γ.σ. κι αμέσως θα γίνουν κινήσεις για να έρθουν κάποιοι ξένοι ποδοσφαιριστες, αλλά και 4-5 από ομάδες της Α1 Αργολίδας.

Εν αναμονή λοιπόν…