ΦΩΤΟ από τον αγώνα ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2-1

0
1013

Πολύ πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν, η Ένωση Λέρνας νίκησε με 2-1 τον μαχητικό Ασκληπιό και συνεχίζει να καταδιώκει τον πρωτοπόρο.

Η Λέρνα έπαιξε παιχνίδι κατοχής από την αρχή αλλά δεν είχε ανάλογες ευκαιρίες. Άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς, στο 24’ με κεφαλιά του Αϊβαλιώτη από την περιοχή, σε σέντρα του Γιάννου.

Η απάντηση ήρθε σύντομα, στο 28’ όταν ο Πάλι ξεκίνησε ατομική προσπάθεια από το κέντρο, πέρασε τον Μπόμπο και σούταρε 20 μέτρα εξω από τη περιοχή πετυχαίνοντας το 1-1.

Η Ένωση Λέρνας στο διάστημα 35’ εως 45’ αύξησε τη πίεσή της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το ίδιο φουριόζα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση και στο 55’ είχε την πρώτη της ευκαιρία. Από δεξιά ο Καμπιώτης έκανε το σουτ, ο Καλυβόπουλος όμως το εξουδετέρωσε.

Στο 70’ από φάουλ του Ισούφη, ο Παππάς από το δεύτερο δοκάρι με σουτ βολέ έκανε το 2-1.

Στο 76΄φάουλ του Παππά γύρω στα 20 μέτρα έξω από τη περιοχή με πάσα στον Αιβαλιώτη, αυτός ξαναγύρισε στον Παππά, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80’ από αριστερά ο Καζάς έδωσε στον Παπασαράντο, αυτός όμως σούταρε χλιαρά πάνω στον Κατσαούνη.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης, Διαμαντής, Λιαγκριδώνης, Μπόμπος, Παππάς- Ισούφη (46’ Αντωνιάδης), Χατζησοφρωνίου, Γιάννος- Καμπιώτης, Αϊβαλιώτης (85’ Κατσίρης), Κρεμύδας.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Καλυβόπουλος, Λαλιώτης (67’ Β..Βερβενιώτης), Τριμπόνιας, Κωνσταντίνου, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος, Γ.Βερβενιώτης, Δ.Γεώργας- Παπασαράντος, Πάλι, Καζάς.