Α1 Αργολίδας: 34 γκολ σε επτά αγώνες για την 14η αγωνιστική…

0
680

Συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από τις διακοπές Χριστουγέννων, συν μια αναβολή αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας με την 14η αγωνιστική.

Οι ομάδες έχοντας και νέους παίκτες στην σύνθεση τους, αφού οι μεταγραφές έχουν ξεκινήσει, μπήκαν στην ευθεία πλέον, για το άλλο μισό του πρωταθλήματος με την ερχόμενη αγωνιστική να έχουμε και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η αγωνιστική αυτή θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη που θα διεξαχθεί και ο τελευταίος αγώνας της στο ΔΑΚ Κουτσοποδίου μεταξύ ΠΑΟΚ και Τροιζηνιακού.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ερμής Κιβερίου έκανε επίδειξη δύναμης στο γήπεδο της Προσύμνης. Δυσκολεύτηκε να σιγουρέψει τη νίκη, μα όσο παιρνούσε η ώρα φαινόταν ότι είναι θέμα λεπτών να γίνει και αυτό, όπως και έγινε. Από την άλλη πλευρά στη Θύελλα Λιμνών επικρατεί μια νευρικότητα βλέποντας τον Εθνικό να κερδίζει και τον Πανναυπλιακό να βελτιώνεται σε απόδοση. Είναι ενωρίς όμως ακόμη για να σκύψει το κεφάλι. Οι υπερήφανοι Λιμνιώτες πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή τους προσπάθεια να κερδίσουν την παραμονή τους.

Η δεύτερη Ένωση Λέρνας δυσκολεύτηκε πολύ να υπερισχύσει του πολύ μαχητικού Ασκληπιού.

Ο Αργοναύτης Νέας Κίου κέρδισε πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν τον νέο Πανναυπλιακό που έδειξε ότι βρίσκεται στην σωστή κετεύθυνση, αλλά του λείπουν παιχνίδια.

Στον δυνατό αγώνα της Κοιλάδας γέλασαν στο τέλος οι γηπεδούχοι. Επικράτησαν του πολύ καλού Αστέρα Δρεπανιακού και ανέβηκαν στην βαθμολογία στην έκτη θέση έστω και προσωρινά, αφού λείπει ο αγώνας του Κουτσοποδίου.

Ο Πανασιναϊκός πάλεψε να πάρει βαθμούς από τον Ατρόμητο, τελικά όμως πήραν από έναν στον μοναδικό αγώνα της αγωνιστικής που έληξε ισόπαλος.

Ο Ποσειδώνας Διδύμων έφυξε από το Λυγουριό με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κέρδισε τον Αριστείωνα σε ένα αγώνα ισοδυνάμων ομάδων που σημειώθηκαν πέντε γκολ.

Τέλος, ο Εθνικός Τολού κατάφερε να κερδίσει την Μπουμπουλίνα και με το τρίποντο αυτό να βάζει φτερά καταλαβαίνοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και η σωτηρία δεν είναι άπιαστο όνειρο. 

Να σημειωθεί ότι σε επτά αγώνες επιτεύχθησαν 34 γκολ.

Όλα τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής είναι:

Ομάδες Αποτέλεσμα
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 2-3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ – ΣΠΕΤΣΕΣ 3-2
ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-5
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  2-4
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ 3-3
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2-1
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ  Τετάρτη

 
Η βαθμολογία σε 14 αγώνες χωρίς να έχει γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου – Τροιζηνιακός.

Ομάδα Βαθμοί
1. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 42
2. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 37
3. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 34
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚ. 26
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤ. 23
6. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 23
7. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 22
8. ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 22
9. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 22
10. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 20
11. ΣΠΕΤΣΕΣ 12
12. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 11
13. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 9
14. ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 7
15. ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 5
16. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 3