Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ 2-4

0
1237

Ανανεωμένος ο Πανναυπλιακός, με μαχητική διάθεση και περισσότερες δυνατότητες από την προηγούμενη περίοδο, πάλεψε το παιχνίδι με τον ανώτερό του Αργοναύτη κι άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια.

Ο Αργοναύτης προσπάθησε από την αρχή να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, πέτυχε νωρίς το 0-1 αλλά πλήρωσε βασικές του αδυναμίες στην άμυνα και έδωσε την ευκαιρία στον Πανναυπλιακό να ισοφαρίσε δυο φορές. Βέβαια, υπήρχε διαφορά ποιότητας και επιπέδου προπόνησης και εκεί ο Αργοναύτης ξεχώρισε. Οι δυο του επιθετικοί υπερτερούσαν ένας με έναν από τους στόπερ του Πανναυπλιακού, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σε κλειστούς χώρους δεν μπορούσαν να βρούν διαδρόμους.

Οι παίκτες του Πανναυπλιακού είχαν μαχητικότητα και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποίησαν και σκληρά μαρκαρίσματα όπως του Μαρκόπουλου στον Π.Κάπλατζη στο 57’.

Στο 1’ ο Δριμούρας ξέφυγε από τον Μπέλεση και βγήκε μέτωπο στον Μαχαίρα, ο αμυντικός του Ναυπλίου τον τράβηξε από τη φανέλα, ο διαιτητής σφύριξε κι έδωσε φάουλ λίγο έξω σπό τη μεγάλη περιοχή.

Στο 3’ από αριστερά ο Μαρκόπουλος βγήκε με τον Πνευματικό αλλά σούταρε αδύναμα πάνω του.

Στο 7’ φάουλ από δεξιά του Π.Κάπλατζη για το δεύτερο δοκάρι ο Μαχαίρας έχασε τη μπάλα τη μπάλα από τον Χ.Κάπλατζη, ο Δριμούρας έσπρωξε τη μπάλα σε άδειο τέρμα και 0-1.

Στο 13’ κάθετη του Π.Κάπλατζη στον Δριμούρα που βγήκε μόνος από δεξιά και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 17’ μπροστινή μπαλιά στον Διαμαντή , μόνος από δεξιά έκοψε παράλληλα στον Χατζόπουλο, αυτός πρώτα έκανε το κοντρόλ και συνέχεια το σουτ, ο Μαχαίρας απέκρουσε, νέο σουτ σουτ, αυτή τη φορά μπλόκαρε.

Στο 24΄από δεξιά ο Μιχαλόπουλος κυνήγησε μια μπαλιά, επωφελήθηκε της άστοχης εξόδου του Πνευματικού, πλάσαρε και το 1-1.

Στο 30’ ελιγμός και σουτ του Χατζόπουλου από τη γραμμή της περιοχής και το 1-2.

Στο 34’ πάλι από μπροστινή μπαλιά, ο Κοντός από πλάγια αριστερά, πέτυχε το 2-2.

Στο 36’ πάλι ο Χατζόπουλος με τη μπάλα έξω από τη περιοχή, γύρισε και σούταρε χαμηλά κάνοντας το 2-3.

Στο 50’ κόρνερ από δεξιά του Π.Κάπλατζη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε από την Μαχαίρα αλλά ο Χατζόπουλος δεν τη βρήκε καλά με το κεφάλι και την έστειλε έξω.

Στο 69’ κόρνερ από δεξιά του Π.Κάπλατζη μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Χατζόπουλος, κεφαλιά και το 2-4.

Στο 81’ φαουλ του Βασιλειλάδη από αριστερά, πετάχτηκε ο Χατζόπουλος, η μπάλα αποκρούσθηκε πριν τη γραμμή κι έδιωξαν πιο μακριά οι αμυντικοί του Πανναυπλιακού.

Στο 82’ ο Διαμαντής από δεξιά πρόλαβε να βγάλει τη σέντρα, ο Χατζόπουλος μπήκε στη φάση, ο Μαχαίρας απέκρουσε.   

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χ.Παπασπύρου): Μαχαίρας, Γεώργιος (46’ Ρέζντα), Μαρκόπουλος, Μπέλεσης, Κουγιάς, Ρέππας (68’ Γαλάνης), Μιχαλόπουλος, Μπρέγιανος (80’ Καραφωτιάς), Σαραντόπουλος, Κοντός, Αποστόλου.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Τ.Κίκιλης): Πνευματικός, Διαμαντής, Λέντζιον, Κάπλατζης Χ., Μπούκουρης, Παρασκευόπουλος (58’ Τσουρδίνης), Φλεβάρης, Νέντζα (76΄Βασιλειάδης), Δριμούρας, Κάπλατζης Π., Χατζόπουλος.