Γ’ εθνική: Πέρασε η Αχαϊκή, 2-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας

0
515

Η πρόκριση στον αγώνα κυπέλλου δεν ήταν αυτοσκοπός για την Αχαϊκή, όμως επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Αμαλιάδας και θα βρεθεί στον τελικό του 3ου ομίλου απέναντι στην Παναχαϊκή.

Ο αγώνας αυτός ήταν εξ αναβολής κι εκκρεμούσε για την 3η αγωνιστική.

Περίπου 200 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 100  της Αχαϊκής, παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι, υπό κακές καιρικές συνθήκες και σε κακό αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3′ με σουτ του Κωστούλα, ενώ σε πανομοιότυπη φάση στο 30′ ο Αναγνωστόπουλος έγραψε το 0-2, θέτοντας γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.
Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 48′ λόγω αποβολής του Μαντά με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο, η Αχαϊκή δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και να πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος (Μεσσηνίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης (65′ Παπουτσής), Αντωνόπουλος (43′ λ. τρ. Μελετίδης), Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Μπουζουράς, Μπράβος, Μπαρμπαρούσης, Γκατιάγκα, Παρασκευόπουλος (46′ Σταθάτος)

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζο, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος (79′ Αποστολόπουλος), Μαντάς, Κωστούλας, Μικελάτος (80′ Μεντζελόπουλος), Αναγνωστόπουλος (65′ Δριμάλας).