ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Πήρε Νικολίτσα, επέστρεψε ο Φουρνάρος, ψάχνει έναν χαφ

0
775

Το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Πιτσά στον Πανασιναϊκό έδειξε ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Έτσι η διοίκηση της ομάδας προχώρησε απο την προηγούμενη εβδομάδα στην απόκτηση του 20χρονου Γιάννη Νικολίτσα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός Πανναυπλιακού μετά και το ζήτημα που είχε προκύψει με την κόντρα πολλών βασικών παικτών με την διοίκηση του συλλόγου του Ναυπλίου.

Ο Πανασιναϊκός κατέβαλε το ποσό που αξίωσε η ομάδα του Πανναυπλιακού και απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα για να καλύψει αυτή τη νευραλγική θέση κι ο οποίος θα αγωνιζόταν την Κυριακή κανονικά , αν δεν υπήρχε η αναβολή του πρωταθλήματος.

Από κει και μετά, ενισχύεται κι επιθετικά αφού επέστρεψε  στις προπονήσεις και είναι στην διάθεση του προπονητή του ο Δημήτρης Φουρνάρος, κάτι που ισχυροποιεί σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας, που ήδη υπάρχουν εκεί οι Καραβιάς και Τοπάλι.

Επιπρόσθετα, η διοίκηση θα προσπαθήσει να συμφωνήσει με έναν ακόμη παίκτη, κατά προτίμηση που να αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις γίνονται σε μια προσπάθεια να καλυφθούν συγκεκριμένα κενά σύντομα, καθώς στόχος είναι το συντομότερο να βελτιωθεί η βαθμολογική θέση και να αποφευχθούν περιπέτειες στην υπόθεση παραμονής.