ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Αύριο αναμένεται ο Σταματόπουλος – Μόνο 5 παίκτες στη σημερινή προπόνηση

0
871

Αύριο είναι η …μεγάλη μέρα στον Παναργειακό, καθώς αναμένεται ο νέος προπονητής Θανάσης Σταματόπουλος (με θητεία μεταξύ άλλων σε Βύζαντα και Τσιλιβί Ζακύνθου), όπως και κάποιοι νέοι παίκτες- σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Γ.Μπέλλου.

Πάντως, στην σημερινή προπόνηση, που είχε προγραμματιστεί υπό τον Αποστόλη Κατσά, το παρών έδωσαν μόνο οι Χαρίτος, Καρέλης, Φωκαϊδης, Καρατάσος και Πλατής… Φυσικά προπόνηση δεν έγινε.

Κατά τα άλλα, σε συνέχεια χθεσινού μας δημοσιεύματος, παρελθόν αποτελούν εκτός των Πούτση, Καλογέρη, του Χρήστου και Γεράσιμου Φλεβάρη και ο Μηλιώτης, ενώ ο Χαρίτος που αρχικά είχε φανεί ότι θα έμενε μόνο για την Κυριακή, τελικά ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος.

Μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής δήλωσε πως ήρθε και ο Φωκαϊδης.

Να θυμίσουμε επίσης πως τιμωρημένος είναι ο Σιάτρας και τραυματίας ο Ζαχαράκης, ενώ λόγω χιαστών δεν υπολογίζεται και ο Καψιώχας.

Με τα παραπάνω, αποδείκνύεται πως είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιοί απο τους υπόλοιπους παίκτες θα δώσουν το παρών, ποιοι θα είναι οι καινούριοι και ποιά θα είναι η ενδεκάδα ανάγκης για την Κυριακή, απέναντι στην Δόξα Μεγαλόπολης.