ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα»

0
492

Διαβεβαιώσεις έδωσε ο πρόεδρος του ΑΟ Λουτρακίου Θωμάς Καναβός, πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να κερδίσει η ομάδα την παραμονή: «Έχουμε κάνει οπωσδήποτε λάθη ως διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι, ήμασταν και πολύ άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα. Κατά την περίοδο των εορτών θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας με σκοπό να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θέμα προπονητή δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Μεσολόγγη, στο έργο του και στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει για να βελτιώσει την ομάδα. Η ομάδα θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα με τον κ. Μεσολόγγη στον πάγκο της».

Αναφορικά με τις αιχμές που άφησε με την αποχώρησή του ο Θοδωρής Μπριλάκης, σύμφωνα με τις οποίες δεν τηρήθηκε από τη διοίκηση η οικονομική συμφωνία των δύο πλευρών, ο κ.Καναβός τόνισε: «Η ομάδα τήρησε στο έπακρο τις υποχρεώσεις της απέναντι στον ποδοσφαιριστή και τη συμφωνία που είχαν συνάψει οι δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι. Τόσο στο θέμα της προκαταβολής όσο και στο θέμα των μηνιαίων αποδοχών του. Ως διοίκηση του ΑΟ Λουτράκι έχουμε συνεργαστεί με παραπάνω από 200 ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια και διαψεύδω ρητά και κατηγορηματικά ότι έχουμε την οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή έναντι οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίζεται ή αγωνίστηκε στην ομάδα μας».