ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Δεν προέκυψε διοίκηση, όπως αναμενόταν…

0
734

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού , που είχε ως θέμα την εκλογή νέας διοίκησης, μετά την παραίτηση του Γιώργου Μπέλλου και των συνεργατών του.

Η διαδικασία ξεκίνησε με έναν απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, όπου ο Γ.Μπέλλος ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά οτι η προοπτική του ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο- και το έκανε- από δω και πέρα δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει.

Ειπώθηκε πως υπάρχουν οφειλές ύψους 12.000 προς ποδοσφαιριστές και άλλες υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά υπάρχει ακόμη ένα ποσό σχεδόν 6.000 ευρώ που είναι έσοδα απο διαφημιστικές πινακίδες κλπ.

Από την συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρθηκε πως χρειάζονται περίπου 50.000 ευρώ για να βγεί η χρονιά.

Ο τεχνικός διευθυντής Σταύρος Κρεμαστιώτης διαβεβαίωσε πως υπάρχει άνθρωπος που είναι διατεθειμένος να βάλει 20.000 ευρώ, αλλά πρέπει να στηριχθεί κι από τους παλιούς παράγοντες. Υποσχέθηκε δε, πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει το όνομα του ενδιαφερόμενου.

Από τους παρευρισκόμενους ο Βαγ.Πιλικίγκος υποσχέθηκε πως κάθε μήνα μπορεί να βάζει ένα συγκεκριμένο ποσό, από τους υπόλοιπους όχι κάτι συγκεκριμένο.

Στην συνέλευση , ειπώθηκε τέλος, πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα 5-6 νέους παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Πάντως, η ουσία είναι πως μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο πρέπει να έχει βρεθεί μια λύση, γιατί η ομάδα χρειάζεται αναδιάρθρωση εκ βάθρων για να μείνει στην κατηγορία.