ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Αύριο η Γενική συνέλευση για εκλογή νέας διοίκησης – Μετά την παραίτηση του προέδρου Γ.Μπέλλου

0
476

Αύριο, τελικά, στις 7.30μμ., θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, με θέμα την εκλογή νέας διοίκησης, από την στιγμή που ο Γιώργος Μπέλλος και οι συνεργάτες του, μετά τον αγώνα της Κυριακής, δήλωσαν πως αποχωρούν.

Ο Γ.Μπέλλος αναφέρει ότι προσπάθησε πολύ, αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες και παραδίδει την σκυτάλη.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναργειακού αναφέρει:

O Πρόεδρος του Παναργειακού Γιώργος Μπέλλος, δηλώνει στον κόσμο της ομάδας του Παναργειακου ότι παραιτήθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας λόγω των οικονομικών δυσχερειών.

Η απερχόμενη διοίκηση καλεί τα μέλη της ομάδας σε αρχαιρεσίες στις 21 Δεκεμβρίου 7:30μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο κ.Μπέλλος δήλωσε πως πιστεύει ότι “αυτοί που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα είναι οι κύριοι Σκούρας Δ., Βαρελάς Κ., Πιλιγκίκος Β., Κιμουλιάτης Κ.

Δεν τα καταφέραμε παρά το γεγονός πως προσπαθήσαμε πολύ, όμως οι οικονομικές δυσκολίες καθώς και το λιγοστό ενδιαφέρον των φιλάθλων πλην εκατό ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα μας δεν ήταν αρκετό για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της ομάδας.

Προπονήσεις

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα το απόγεύμα η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, όπου ο Λουκάς Κούρος θα μιλήσει με τους παίκτες και επιδίωξή του είναι να συνεχιστούν  οι προπονήσεις έως την Πέμπτη, επειδή περισσότερη αποχή θα στοιχίχει επιπλέον από την στιγμή που δεν έχει γίνει και προετοιμασία το καλοκαίρι.

Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη το τελευταίο διάστημα, αλλά προπονητής και παίκτες ελπίζουν πως κάτι μπορεί να προκύψει από την αυριανή συνέλευση, να συγκροτηθεί νέα διοίκηση και να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά.