Γ’ Eθνική: ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-2 … (ΒΙΝΤΕΟ)

0
582

Ασταμάτητη η Ερμιονίδα πέρασε κι από την Μεγαλόπολη, πετυχαίνοντας δυο απανωτά γκολ, αν και βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα του αγώνα.

Στο 13′ προσπάθεια από δεξιά, ο Κατσαρός πέρασε τον Σαμαρά και σούταρε για να ανοίξει το σκορ.

Στο 24′ προσωπική ενέργεια από αριστερά του Αποστολίδη, πέρασε δυο αντιπάλους κι από το ύψος της περιοχής με σουτ έκανε το 1-1.


Στο 26′ από αντεπίθεση, ο Σκεντεράι έδωσε στον Αποστολίδη, αυτός πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και 1-2.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Τριμπόνια, όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα από πλάγια, από κεί όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ακόμη: Ένα σουτ του Σελμανάι απέκρουσε ο τερματοφύλακας, σε γύρισμα του Αποστολόπουλου, ο Τριμπόνιας σε καλή θέση σούταρε έξω και ένα σουτ του Παλαιοπάνου έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και δυο αποβολές σε μια αψιμαχία, (ο Παναγιώτου αποβλήθηκε για την Ερμιονίδα)

Παίζοντας χωρίς άγχος η Ερμιονίδα βγήκε αρκετές φορές στις αντεπιθέσεις αλλά δεν τελείωνε τις φάσεις. Ένα σουτ του Κιοσσέ πέρασε έξω, από δυο προσπάθειες και γυρίσματα του Αποστολίδη ο Τριμπόνιας και ο Σελμανάι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η Μεγαλόπολη ουσιαστικά απείλησε σε μια περίπτωση, στο 70′ αλλά ο Πονηρός απέκρουσε με τα πόδια, μια φάση όμως που ξεκίνησε από οφσάιντ που δεν δόθηκε.

ΔΟΞΑ: Μακρυωνίτης, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας ν (80′ Γκ. Πέπα), Δρόσος (59′ Κ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός , Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (62 λ.τ. Λεβέντης)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός- Παναγιώτου, Τζιέρης, Νότης, Σαμαράς- Σκεντεράι, Κιοσσές, Παλαιοπάνος- Σελμανάι (90′ Κανταρτζής), Τριμπόνιας (88′ Τσόφλιος), Αποστολίδης (92′ Καραλής).