Γ’ Eθνική: ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-0 … Χωρίς φάση, ένα γκολ και στο καναβάτσο!

0
1015

Σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, ο Παναργειακός υπέστη μια ακόμη ήττα και η θέση του δυσκολεύει όλο και περισσότερο όσον αφορά την υπόθεση παραμονή.

Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι στο Ζευγολατιό, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες, γύρω από το κέντρο. Με επιθετικές αδυναμίες και οι δυο αντίπαλοι.

Ο Παναργειακός και με την ευκαιρία της μικρής διακοπής του πρωταθλήματος, θα πρέπει να κάνει μια προσπάθεια σοβαρής ανασύνταξης και να φέρει 4-5 νέους παίκτες έμπειρους, που κυρίως να μπορούν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα στο 80′ όταν από κόρνερ η μπάλα πέρασε πάνω από πολλά κεφάλια και από αριστερά με δυνατό σουτ στο απέναντι “γάμα” και στα δίχτυα του Σαχσανίδη.

Αμέσως μετά ο Παναργειακός έριξε στον αγώνα τον Ανδριόπουλο, πέρασε και τον Φίλη δίπλα του, προσπάθησε με ψηλές μπαλιές σε αυτούς τους δυο να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν προέκυψε κάτι.

Αποβλήθηκε στο 88′ ο Σιάτρας.

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Τσέλιος, Ατματζίδης, Παινέσης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Χούσουλας, Διαμαντόπουλος, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κορμαλής

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχσανίδης, Βαρότσης (82′ Ανδριόπουλος), Γκάμπριτς, Σιάτρας, Φίλης, Ζαχαράκης (49′ λόγω τρ. Γ.Φλεβάρης), Αγγελόπουλος, Χαρίτος, Φωκαϊδης (84′ Καρέλης), Καλογέρης, Μηλιώτης.