⚽ Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 4-2

0
633

Αρκετά γκολ στον αγώνα μεταξύ του Αστέρα Δρεπανιακού και του Τροιζηνιακού, με τους φιλοξενούμενους να παρατάσσουν πολλούς μικρούς.

Ο Αστέρας ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε νωρίς, στην συνέχεια όμως δεν είχε την ίδια καλή απόδοση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε πλήρως τα ηνία και είχε κι άλλες ευκαιρίες:

Ένα σουτ του Μανιάτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος. Ένα φάουλ του Μανιάτη στο “γ” απέκρουσε ο Αντωνόπουλος. Μια σέντρα-σουτ του Σαρρή, ο Ευσταθίου δεν πρόλαβε.

Ο Τροιζηνιακός είχε μια καλή ευκαιρία χαμένη μετά το 1-0 και στο 82′ ο Σταματέλος βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα από κόρνερ.

Στο 10′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Σαρρής έκανε το 1-0.

Στο 40′ ισοφάρισε με πέναλτι ο Α.Σούχλας, στο οποίο υπέπεσε ο Μαούρης.

Στο 60′ ο Π.Μανδύλης με νέο πέναλτι έκανε το 2-1.

Στο 65′ ισοφάρισε εκ νέου ο Τροιζηνιακόςμε τον Σταματέλο.

Στο 70′ από κόρνερ του Κοκορομύτη, ο Ατζαμίδης έκανε το 3-2. Η φάση ξεκίνησε με σουτ του Γκιαούρη από το σημείο του πέναλτι, το οποίο απέκρουσε με τα πόδια σε κορνερ ο Αντωνόπουλος.

Στο 80′ από σέντρα του Μανιάτη και σουτ του Γκιαούρη, στη συνέχεια από την απόκρουση, με κεφαλιά ο Ευσταθίου πέτυχε το 4-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρ.Βουρνάζος): Παναγής (36′ λόγω τρ. Χουρμούζης), Μαούρης (46′ Μανιάτης), Ατζαμίδης, Γκιαούρης, Σέρφας, Διαμαντής, Π.Μανδύλης, Κοκορομύτης, Ευσταθίου, Σπ.Μανδύλης, Σαρρής (86′ Ντόι).

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Γ.Πασσιάκος): Αντωνόπουλος, Γάτσινος (66′ Π.Σαμπάνης), Β.Σούχλας, Μπαλντάς, Σ.Σούχλας, Α.Σούχλας, Σταματέλος, Μαρίνης, Βασιλέρης (60′ Δρούγκας), Σαραντόπουλος Αθ., Κατσέλη.