Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Επιδαύρου – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 0-0

0
427

Καλό παιχνίδι, ανοικτό, αρκετές ευκαιρίες κι απο τις δυο ομάδες, όμως γκολ δεν επετεύχθη στο γήπεδο Επιδαύρου.

Ξεκίνησε πολύ καλά ο Ασκληπιός στο πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια όμως ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και έλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού.

Στο 20′ παράλληλη μπαλιά του Καζά , κόλλησε ο Βερβενιώτης, ο οποίος επίσης δεν πρόλαβε μπαλιά του Παπασαράντου σε επόμενη φάση.

Για τον ΠΑΟΚ ο Βέρας βγήκε απέναντι στον Καλυβόπουλο αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω του. Ένα φάουλ του Μουζακιώτη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Μετά από σέντρα του Κομνηνού από αριστερά, ο πρώτο δοκάρι ο Μουζακιώτης έπιασε το πλασέ άουτ.

Ο Ασκληπιός είχε ένα σουτ που απεκρουσε ο Κομπόσης και στο 44′ μια προσπάθεια του Παπασαράντου από αριστερά, αλλά η άμυνα του Κουτσοποδίου έδιωξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο από συνδυασμό με τον Μπαβελή, ο Βέρας πλάσαρε έξω.

Ένα σουτ του Μουζακιώτη έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε κάτω, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν γκολ, όμως ο επόπτης Αργυρόπουλος είχε άλλη άποψη.

Στο 70′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Μουσταφά ξεκίνησε μια ατομική προσπάθεια κατά μέτωπο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά πλάσαρε πάνω στον Καλυβόπουλο.

Στα τελευταία λεπτά είχαμε ευκαιρίες κι από τους δυο για να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη.

Στο 72′ ο Λαλιώτης μπήκε από δεξιά και σούταρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Ο Λαλιώτης έχασε και τετατετ στο 80′ για να σκοράρει, ενώ ο Ασκληπιός ζήτησε έντονα πέναλτι στο 85′ πάνω στον Παπασαράντο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είχε τρεις ευκαιρίες με τον Ταραντίλη: η πρώτη κεφαλιά έξω από σέντρα στο πρώτο δοκάρι του Μπαβελή, η δεύτερη ήταν μια προβολή έξω από σέντρα του Μπλάτσου και τέλος σε σέντρα του Καρανάσιου βρέθηκε στη πορεία της μπαλας αλλά πλάσαρε έξω.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.Ευθυμίου):Καλυβόπουλος- Λαλιώτης, Κωνσταντίνου, Τριμπόνιας, Μπερμπατιώτης- Λαραμπέτσος, Γ.Βερβενιώτης, Παπασαράντος- Β.Βερβενιώτης (46′ λ.τρ.Πίτσας), Πάλι, Καζάς (30′ λ.τρ. Κωτσάκος)

ΠΑΟΚ (Θ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Καρανάσιος, Κομνηνός (80′ Παιδάκης), Λιαγκρής, Σκαντζός (75′ λόγω τρ. Μπέλμπα)- Μπούρης, Μπλάτσος, Μουσταφά- Βέρρας (65′ Ταραντίλης), Μουζακιώτης, Μπαβελής.