Α1 Αργολίδας: ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ- ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 5-0

0
903

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Ερμή Κιβερίου, απέναντι στην ομάδα της Ασίνης και το τελικό 5-0 μάλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Καλή η εικόνα των δυο ομάδων στο γήπεδο, με τον Ερμή από την αρχή να επιδιώκει και να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί με συνεχή κυκλοφορία να βρει διαδρόμους προς την εστία του Πιτσά.

Από την άλλη η ομάδα της Ασίνης, διατηρώντας κοντά τις γραμμές της, στο μισό γήπεδο και με αλληλοκαλύψεις πάλεψε το παιχνίδι, για να μην δεχθεί γκολ ουσιαστικά.

Στο 23’ όμως έγινε το 1-0 κι από κει και πέρα, ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε με βάση τη διαφορά δυναμικότητας και το ότι ο Πανασιναϊκός άρχισε να χάνει την συγκέντρωσή του.

Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια εικόνα με τον Ερμή να πιέζει στο μισό γήπεδο τον Πανασιναϊκό, είχε χαμένες ευκαιρίες αλλά προοδευτικά ο ρυθμός του γηπεδούχου έπεσε.

Για ένα μικρό διάστημα ο Πανασιναϊκός προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά δεν ήταν εύκολο. Λίγο πριν το τέλος μάλιστα σε ρυθμό ρελαντί πέτυχε άλλα δυο γκολ  ο γηπεδούχος.

Στο 6’ από κλέψιμο της μπάλας και πάσα του Μπέλμπα , ο Καραβιάς έχασε το κοντρόλ και η μπαλα πήγε στον Παπασαράντο.

Στο 10’ ο Καραγκούνης έβγαλε κάθετη στον Μπιτζή, αυτός σούταρε δυνατά, απέκρουσε ο Πιτσάς και απομάκρυνε ο Σαρακινιώτης.

Στο 22’ ο Μπιτζής βρέθηκε στη περιοχή από αριστερά προσπάθησε να πλασάρει υπο πίεση, η μπάλα ελάχιστα έξω από την απέναντι γωνία του Πιτσά.

Στο 23’ από κάθετη μπαλιά ο Γκάτσης βγήκε τέτατετ, πλάσαρε στη κίνηση στην αριστερή γωνία του Πιτσά και το 1-0.

Στο 28’ ο Κουτσοδήμος ξεκίνησε προσπάθεια από δεξιά, κινήθηκε παράλληλα με τη περιοχή κι έβγαλε κάθετη στον Γκάτση, πρόλαβε το πλασάρισμά του όμως ο Σαρακινιώτης με προβολή.

Στο 30’ από δεξιά ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα, ο Μπιτζής την άφησε να περάσει, στο δεύτερο δοκάρι ο επερχόμενος Γκάτσης, μόνος την έστειλε στα δίχτυα και το 2-0.

Στο 40’ φάουλ του Καραγκούνη η μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκαριών.

Στο 44’ ο Φλεβάρης έδωσε στον Δήμα, αυτός κάθετη για τον Κουτσοδήμο, που βγήκε τετατετ και πλάσαρε για το 3-0.

Στο 50’ προσπάθεια Μπέλμπα από αριστερά και μπαλιά για τον Τεμέλκοφ αλλά αυτός έχασε το κοντρόλ και πρόλαβε ο Παπασαράντος.

Στο 53΄από προσποίηση του Γκάτση η μπάλα πέρασε στον Λαζάρου, ο Πιτσάς εξ επαφής απέκρουσε.

Στο 55’ φοβερός συνδυασμός Καραγκούνη, Γκάτση, Κουτσοδήμου για τον Μπιτζή, ο οποίος πρόλαβε τον Πιτσά και πλ΄σαρε, στη γραμμή σχεδόν πρόλαβε ο Κωστόπουλος.

Στο 57’ ο Δήμας στον Γκάτση, αυτός σούταρε βιαστικά με την μια, αλλά έξω.

Στο 62’ πλασαριστό φάουλ του Κουτσοδήμου στον Ζίου, αυτός το σουτ, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Πιτσάς.

Στο 69’ εξαιρετική χαμένη ευκαιρία τετατετ από τον Μπιτζή.

Στο 84’ από λάθος του Τεμέλκοφ, πήρε ο Παντελή, που πάσαρε δίπλα στον Βαρβουλέτο, κι αυτός από πλάγια θέση δεξιά, διαγώνια με σουτ έκανε το 4-0.

Στο 86’ ο Ζίου βγήκε τετατετ έσωσε ο Μπέλμπα.

Στο 89’ ο Μπιτζής έβγαλε τετατετ τον Παντελή, αυτός μόνος με πλασέ πέτυχε το 5-0.

ΕΡΜΗΣ: Παπασαράντος, Μίλης, Λαζάρου, Σελλής, Φλεβάρης (56’ Κουγιάς)- Δήμας, Ζίου, Καραγκούνης (56’ Παντελή)- Κουτσοδήμος, Μπιτζής , Γκάτσης (60’ Βαρβουλέτος).

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Πιτσάς (70’ Α.Μπέλμπα), Βλαντούσης, Παπαδημητρίου, Σαρακινιώτης, Κωστόπουλος- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μαρκάκης- Γιαννόπουλος, Καραβιάς, Ε.Μπέλμπα.