Γ’ Εθνική: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΧΑΪΚΗ 0-1 … Οδυνηρή ήττα , τον πλησίασε στο πόντο η Αχαϊκή

0
683

Οδυνηρή ήττα για τον Παναργειακό, που συνεχίζει να βρίσκεται σε πτώση. Αυτή τη φορά έχασε απο την Αχαϊκή, που ήταν η μοναδική ομάδα κάτω από αυτόν στην βαθμολογία και η οποία τον πλησίασε στον πόντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ, όμως του έλειπε ο παίκτης περιοχής. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 75′ σε μια αντεπίθεση δέχθηκε και το 0-1 κι από κει και μετά, χωρίς ψυχολογία αλλά και πρόβλημα δυνάμεων λόγω τραυματισμων και μη προετοιμασίας το καλοκαίρι ήταν δύσκολο να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Τρεις φάσεις είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη στο 22′ όταν φάουλ του Χαρίτου, μπλόκαρε ο Δρακόπουλος.

Η δεύτερη στο 24′ όταν απο φάουλ του Μενίκου, ο Πετρόπουλος στο πίσω δοκάρι, έπιασε το σουτ έξω.

Και η τρίτη στο 34′ όταν από σέντρα του Αγγελόπουλου, ο Φωκαϊδης έπιασε το κοντινό σουτ, ο Δρακόπουλος όμως αντέδρασε σωστά και κράτησε το 0-0.

Στο 60′ φάουλ τοτ Χαρίτου και κεφαλιά του Καλογέρη, η μπάλα άουτ.

Στο 65′ ζήτησαν πέναλτι στον Μενίκου οι φιλοξενούμενοι.

Στο 68′ σουτ του Μενίκου πέρασε άουτ.

Στο 72′ δυο φορές ο Αγγελόπουλος βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά έστειλε τη μπάλα τη μια πάνω στον τερματοφύλακα και την άλλη άουτ.

Στο 82′ ο Καλογέρης βγήκε τετατέτ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Δρακόπουλο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχσανίδης, Σιάτρας, Μηλιώτης, Γκάβριτς, Φίλης, Ζαχαράκης (72′ Φλεβάρης Χρ., Αγγελόπουλος, Χαρίτος, Ανδριόπουλος (60′ Καλογέρης), Πούτσης, Φωκαϊδης (77′ Καρέλης).

(στο πάγκο: Καρατάσος, 1Βαρότσης, Φλεβάρης Γ.,  Φασούλης).

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Στεφανόπουλος, Πιάντι, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ντάζος, Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Μενίκου, Αναγνωστόπουλος.

Διαιτητές: Πόγκας, Δελχάς, Κατζηκαμαγιάννης (Εύβοιας).