Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 0-3

0
883

Αναμενόμενη λίγο-πολύ η επικράτηση του Εθνικού Τολού επί του Πανναυπλιακού, η διοίκηση του οποίου κινείται για άμεση ενίσχυση με παίκτες και προπονητή εκτός Αργολίδας.

Ουσιαστικά εύκολη ήταν η νίκη του Εθνικού, που άνοιξε το σκορ στο 5′ και πήγε με 2-0 υπέρ του στο ημίχρονο. Ένα ακόμη γκολ στην επανάληψη κλείδωσε το παιχνίδι, απέναντι στον Πανναυπλιακό που είχε και τις ελλείψεις του και δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Γκολ στο ξεκίνημα λοιπόν, για τον Εθνικό Τολού.

Στο 5′ ο Παπανδριανός με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 20′ ο Παπανδριανός μπήκε από αριστερά και σουταρε διαγώνια, νικώντας τον Συγριμή και 0-2.

Στο 69′ ατομική ενέργεια του Παπαϊωάννου και πλασέ με το αριστερό από τη μικρή περιοχή, για να γίνει έτσι το 0-3.

Από κει και μετά δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, αφού ο Εθνικός συντηρούσε το προβάδισμά του έυκολα.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μπόμπος): Συγριμής, Ρέζντα, Μπότσος (73′ Πανοβράκος), Γιαννακάκης, Κουγιάς, Μπεντούλης, Μιχαλόπουλος, Γκραντινάρου, Γκρίτζαλης (46′ Τόσκας), Γκάτσο, Κλειούφης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Τσακάλης- Λεβειδιώτης, Παπαγεωργόπουλος, Δριμούρας, Μακαρατζής- Μπούνος, Δουγέκος, Νικολάου (89′ Κατσαρός)- Παπαϊωάννου (85′ Μουτζούρης), Παπανδριανός, Σαράντης (68′ Μιχαλόπουλος).