Α1 Αργολίδας: ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ- ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 4-0

0
739

Με δυο γκολ του Παππά από φάουλ στα ξεκινήματα των ημιχρόνων, η Ένωση Λέρνας εδραίωσε την νίκη της επί των Σπετσών που δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Στο 5′ από εκτέλεση φάουλ, ο Παππάς αιφνιδίασε του πάντες και τον Μαυροκορδόπουλο κι έκανε το 1-0.

Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και στο 30′  ο Κατσίρης κέρδισε από  τον Μέξη και σέντραρε, ο Αϊβαλιώτης από κοντά πλάσαρε, ο Μαυροκορδόπουλος απέκρουσε και με νέα προσπάθεια ο Αϊβαλιώτης έκανε το 2-0.

Στο 38′ από σέντρα του Κρεμύδα, ο Κατσίρης βρέθηκε τετατέτ αλλά έστειλε τη μπάλα στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 48′ ο Παππάς εκτέλεσε από πλάγια φάουλ με πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στέλνοντας τη μπάλα στο απέναντι “γάμα” και 3-0.

Στο 50′ στο 60′ και στο 65′ ο Μαυροκορδόπουλος κράτησε χαμηλά το σκορ επεμβαίνοντας σε τετατέτ του Καμπιώτη δυο φορές και την άλλη του Κρεμύδα.

Στο 75′ ένα σουτ του Μέξη η μπάλα πάνω στον Κατσαούνη.

Στο 85′ από κόρνερ και κακή απόκρουση του Κατσαούνη, ο Μούχο έκανε το σουτ, στη γραμμή με το κεφάλι απέκρουσε ο Γάτσιος.

Στο 88΄’ ο Γιάννος έβγαλε μεγάλη μπαλιά στον Κρεμύδα που έφυγε μόνος από τη σέντρα, πέρασε και τον Μαυροκορδόπουλο κι έκανε το 4-0.

ΕΝΩΣΗ (Χ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης, Διαμαντής, Ισούφη, Μπόμπος, Παππάς, Χατζησοφρωνίου, Λιαγκριδώνης, Καμπιώτης- Κρεμύδας, Β.Κατσίρης (65′ Γιάννος), Αϊβαλιώτης (88′ Γκικόπουλος).

ΣΠΕΤΣΕΣ: Μαυροκορδόπουλος, Κλήμης, Πίτρης, Μέξης, Βιγκλιάρης, Τριπολιτσιώτης (65′ Μπίτρι- 80′ Σκαβάτσος), Τσάνας (46′ Κομπόγιωργας), Πέρρος, Δριμούρας, Μανουλίδης, Μούχο.