Α1 Αργολίδας: ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 2-0

0
754

Επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα η ομάδα των Σπετσών, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο από ένα πολύ καλό αντίπαλο μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

spetses-paok_2-0

Το σκορ άνοιξε λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου από τον Τσάνα, που πήρε την μπάλα από τον Δριμούρα και πέρασε και τον Κομπόση πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ίδιοι πρωταγωνιστές και στο δεύτερο γκολ στην επανάληψη. Από τον Δριμούρα η μπάλα στον Τσάνα και αυτός ανάμεσα από αμυντικούς θα βρει τα δίχτυα.

Ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες.  Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι σε σουτ του Βέρρα στο δεκαπεντάλεπτο. Πολύ καλός ο Μαυροκορδόπουλος σταμάτησε σε 3-4 περιπτώσεις σουτ και επελάσεις παικτών των φιλοξενουμένων.

Από τους γηπεδούχους σουτ με αξιώσεις είχαν ο Τσάνας και ο Δριμούρας.

ΣΠΕΤΣΕΣ: Μαυροκορδόπουλος, Κλήμης, Πίτρης, Μεξής, Βιγκλιάρης, Παπαδέας, Πιπέρος (88’ Μπίτρι), Μούχο (69’ Τριπολιτσιώτης), Τσάνας ( 63’ Κομπόγιωργας), Μανουλίδης, Δριμούρας.

ΠΑΟΚ (Τσιρόπουλος Αθ.): Κομπόσης, Καρανάσιος, Μπαβελής, Λιαγκρής (76’ Μπούρης), Κομνηνός (80’ Παιδάκης), Μπέλμπα, Μουζακιώτης, Μπλάτσος, Βέρρας, Μουσταφά, Ταραντίλης (69’ Καλογεράκης).