ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Γενικός ξεσηκωμός για να έρθουν οι καλύτερες μέρες – Παίκτες Γ’ εθνικής στο στόχαστρο

0
920

Κλίμα αισιοδοξίας επικράτησε χθες στην συγκέντρωση του Πανναυπλιακού, ότι ο Σύλλογος θα ξεπεράσει την σημερινή κακή του εικόνα στο αγωνιστικό κομμάτι.
Στα γραφεία του συλλόγου συγκεντρώθηκαν περίπου σαράντα φίλαθλοι, ενώ πολλοί από αυτούς πήγαν για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

pannafpliakos_office1Όλοι φυσικά γνώριζαν ότι η αυτή την φορά δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας των κινήσεων που θα αποφασιστούν.

Από πληροφορίες μας όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έχουν δρομολογηθεί τουλάχιστον τρεις μέχρι τώρα μεταγραφές για την περίοδο του Ιανουαρίου με παίκτες Γ’ εθνικής ενώ αναζητούνται τουλάχιστον 3-4 ακόμη. Οι παίκτες μάλιστα που ήδη έχουν επιλεγεί θα ξεκινήσουν άμεσσα προπονήσεις, πολύ πριν την μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε να μπορέσουν με την αλλαγή του χρόνου να πλαισιώσουν την ενδεκάδα.

Στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

“Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους που συμμετείχαν στην ενημερωτική συγκέντρωση για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ήταν μια συγκέντρωση με πολύ μεγάλη προσέλευση, πέρα από κάθε προσδοκία, με παλμό, ένταση, πολλές απόψεις, διαφωνίες, ότι δηλαδή γίνεται σ’έναν ζωντανό οργανισμό.

Αυτοί που συμμετείχαν απέδειξαν ότι αγαπούν πραγματικά και ανιδιοτελώς τον Σύλλογο και νοιάζονται γι’αυτόν.

Το Δ.Σ. έλαβε πολύ σοβαρά υπ’όψη του όλες τις απόψεις που ακούστηκαν, τις φιλτράρει και τις συνθέτει, ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα.

Ακόμη το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι επανήλθαν στη σύνθεσή του οι επιχειρηματίες Γιώργος Κοκορομύτης και Κώστας Κακαναράκης, ενώ θα το πλαισιώνουν οι πρώην παράγοντες Ορέστης Νταβέλης και Γιώργος Μερμίγκης, με ενεργό ρόλο, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μπόμπος στο ποδοσφαιρικό τμήμα.”