Φιλανθρωπικός Αγώνας του Εθνικού Τολού με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

0
879

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Δρεπάνου, φιλανθρωπικός  αγώνας για την ενίσχυση του Ειδικού Επαγγελματικού  Σχολείου Αργολίδας.

 

Ο αγώνας διεξήχθη ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και στον Εθνικό Τολού.  Τον διοργάνωσαν ο Εθνικός Τολού, η Περιφέρειεα Πελοποννήσου, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης , η ΕΠΣ Αργολίδας και φυσικά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ανταλλαγή  αναμνηστικών δώρων από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, από τον θεματικό Αντιπεριφεριάρχη Βασίλη Σιδέρη  από τον Πρόεδρο του Εθνικού Τολού κ.Καραμπή, από τον δημοτικό Σύμβουλο και αντιπρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ  κ.Λέντζο και από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Γ. Αποστολόπουλο προς τον ΑΣΑΕΔ και τους υπευθύνους της Εθνικής Ενόπλων.
Παραβρέθηκαν επίσης αρκετοί παράγοντες του Αργολικού ποδοσφαίρου, διαιτητές και προπονητές.

Τον αγώνα παρακολούθησαν παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπου ενημερώθηκαν σχετικά με τον αθλητισμό από την γνωστή ολυμπιονίκη μας Αθανασία Τζουμελέκα, αλλά είχαν και την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά φημισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των Εθνικών κατηγοριών.

tolo_enoplon-7 tolo_enoplon-6 tolo_enoplon-5 tolo_enoplon-4 tolo_enoplon-3 tolo_enoplon-2 tolo_enoplon-1