Α1 Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 3-0

0
757

Αρκετά καλό παιχνίδι στο Κουτσοπόδι, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος διαθέτοντας και τους παίκτες που έκαναν την διαφορά σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία, ενώ ο Εθνικός προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Κομπόση πάνω από μια φορά.

paok-toloΣτο 9′ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Μουσταφά, μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Μπαβελή.

Στο 0-0 ο Μουζακιώτης είχε ένα πλασέ στο πρώτο δοκάρι, που απέκρουσε ο Τσακάλης.

Στο 15′ πλασέ του Μπέλμπα από την περιοχή απέκρουσε πάλι ο Τσακάλης. Κι άλλη μια ευκαιρία με τον Μουζακιώτη που δεν μπόρεσε να νικήσει και πάλι τον Τσακάλη.

Από την άλλη, ο Εθνικός είχε μια καλή προσπάθεια με τον Π.Μήτσουλα, που σταμάτησε ο Κομπόσης.

Στο 55′ ο Μουσταφά πήρε από το κέντρο, προχώρησε κατά μέτωπο και έκανε το 2-0.

Ακολούθησε στο 62′ το 3-0 με ένα διαγώνιο σουτ του Μουζακιώτη από μέσα αριστερά, μετά από μπαλιά του Μπέλμπα.

Ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά σταμάτησε στον Τσακάλη, ο οποίος απέκρουσε εξ επαφής σουτ του Μουσταφά, ενώ ένα ανάποδο ψαλίδι του Ταραντίλη έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο τελευταίο 15λεπτο ο ΠΑΟΚ αρκέσθηκε στο να διατηρήσει το σκορ, ενώ ο Εθνικός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Εθνικός Τολού ζήτησε πέναλτι διαμαρτυρόμενος έντονα, σε μαρκάρισμα πάνω στον Μακαρατζή ελάχιστα λεπτά πριν επιτευχθεί το 2-0.

ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ: Κομπόσης, Καρανάσιος, Κομνηνός, Λιαγκρής, Σκαντζός (72′ Μπούρης), Μπέλμπα (75′ Σιώτος), Μπλάτσος, Μουσταφά- Καλογεράκης (65′ Ταραντίλης), Μουζακιώτης, Μπαβελής.   

ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ: Τσακάλης, Μακαρατζής (80′ Μουτζούρης), Δριμούρας, Παπαγεωργόπουλος, Μήτσουλας Ν., Δουγέκος, Λεβειδιώτης, Μπούνος, Παπανδριανός, Νικολάου (61′ Παπαϊωάννου), Μήτσουλας Π. (68′ Μιχαλόπουλος).