Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 1-0

0
603

Με γκολ στο 74′ ο Αστέρας Δρεπανιακός νίκησε την ομάδα των Σπετσών, σε ένα παιχνίδι γενικά μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις, ισορροπημένο.

drepano-spetsesΣτο 20′ από μεγάλη μπαλιά ο Δριμούρας έγινε κάτοχος από δεξιά και σέντραρε απέναντι στον επερχόμενο Πίτρη, ο οποίος έπιασε αμέσως την κεφαλιά, έξω.

Στο 22′ μπροστινή μπαλιά στον Τσάνα, αυτός πέρασε τον Ρεβίθη κι λίγο πριν πλασάρει από το σημείο του πέναλτι, ο Γκιαούρης τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

Στο 38′ ο Κοκορομύτης έβγαλε στον Σαρρή, αυτός από πλάγια επιχείρησε το πλασέ αλλά ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Μαυροκορδόπουλο.

Στο 43′ ο Γκιαούρης γύρισε τη μπάλα στον Παναγή, αυτός διώχνοντας σημάδεψε τον Δριμούρα, αυτός κοντρόλαρε και πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα πρόλαβε κι έσωσε την εστία του.

Στο 59′ ο Ευσταθίου άνοιξε δεξιά στον Σαρρή, αυτός σούταρε, ο Μαυροκορδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 61′ ο Ευσταθίου πλάσαρε πάνω απο τα τέρματα.

Στο 65′ σέντρα του Π.Μανδύλη στη μικρή περιοχή, με κεφαλιά ο Διαμαντής έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70′ ο Δριμούρας μπήκε και σούταρε, ο Παναγής απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 74′ από δεξιά ο Μανιάτης επιχείρησε ένα σουτ, απέκρουσε αμυντικός, η μπάλα πάλι στον Μανιάτη, ο οποίος πέρασε τη μπάλα για το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Ευσταθίου με κεφαλιά στην αντίθετη γωνία, άνοιξε το σκορ.

Στο 80′ ένα σουτ του Δριμούρα εξουδετέρωσε ο Παναγής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ.: Παναγής, Μαούρης (90′ Χαβενετίδης), Σέρφας, Ρεβίθης, Γκιαούρης, Διαμαντής, Μανδύλης Π. (72′ Μανιάτης), Κοκορομύτης, Ευσταθίου, Μανδύλης Σπ., Σαρρής (85′ Κράλεφ).

ΣΠΕΤΣΕΣ: Μαυροκορδόπουλος, Κλήμης (80′ Παρεμουτζιάν), Παπανδρέου, Μέξης, Βιγκλιάρης, Μούχο, Τσάνας (70′ Παπαδέας), Πέρρος (58′ Τριπολιτσιώτης), Δριμούρας, Μανουλίδης, Πίτρης.