Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΚIΒΕΡΙΟΥ 0-2

0
933

Λίγα πράγματα στην Επίδαυρο σήμερα το μεσημέρι, όπου όμως ο Ερμής Κιβερίου πήρε την νίκη που επιζητούσε και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αργοναύτη, απομακρύνθηκε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

kiveri_21_2016-17Καλύτερη ως ομάδα ο Ερμής είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Πέτυχε γκολ στο 25′ και στο 51′ , τα οποία αποδείχθηκαν αρκετά, απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε.

Ανασταλτικός παράγοντας για την εικόνα του αγώνα ήταν και το πολύ νερό που είχε ο αγωνιστικός χώρος και δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών.

Ο Ασκληπιός έχοντας να αντιμετωπίσει και τις ελλείψεις του απο την  αρχή έδειξε την πρόθεσή του να περιμένει τον αντίπαλοκαι δεν του έδωσε πολλούς χώρους για να δημιουργήσει φάσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 25′, μετά απο σέντρα-σουτ του Σάκουλη κι ενω η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό.

Λίγο μετά το γκολ ο Ασκληπιός είχε την μεγάλη του ευκαιρία, όταν φάουλ του Παπασαράντου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40′ μια κεφαλιά του Γκάτση, δεν ανησύχησε τον Καλυβόπουλο.

Το 0-2 ήρθε στο 51′, μετά απο φάουλ του Φίλη, ασταθή απόκρουση του Καλυβόπουλου κόντραρε και στον Καραμπέτσο και ο προωθημένος Σελλής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Απο κει και μετά είχαμε μικροευκαιρίες, αφου ο Ασκληπιός δεν μπορούσε να βγει μπροστά με αξιώσεις, ενω κι ο Ερμής αρκούνταν στο να κρατήσει το αποτέλεσμα και να ψάξει με κάποιες αντεπιθέσεις ενα ακόμη γκολ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Καλυβόπουλος, Γ.Γεώργας (80′ Μπαβελής), Μπερμπατιώτης, Τριμπόνιας, Κωνσταντίνου, Καραμπέτσος, Παπασαράντος, Γ.Βερβενιώτης- Λαλιώτης, Πάλι, Β.Βερβενιώτης (50′ λόγω τρ. Πίτσας).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Παπασαράντος, Φλεβάρης (65′ Παντελή), Σάκουλης, Φίλης, Σελλής, Καζάς, Σαμαρτζής (55′ Κουτσοδήμος), Καραγκούνης- Δήμας (77′ Μίλης), Μπιτζής, Γκάτσης.