Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις, οδήγησαν την διοίκηση του Πανασιναϊκού να προχωρήσει στην απόφαση να τερματίσει την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπάρδη.

stavropoulos_mpardis11

Kινούμενη τάχιστα η διοίκηση, εξασφάλισε τον διάδοχό του, που είναι ο Χάρης Σταυρόπουλος, ο οποίος έχει θητεύσει στον πάγκο της ομάδας ξανά επί δυο χρόνια.

Η πρώτη ανακοίνωση της διοίκησης σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον Β.Μπάρδη αναφέρει:

Το Δ.Σ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει ότι μετά από έκτακτο συμβούλιο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον παίκτη-προπονητη Βασίλη Μπάρδη. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε από το καλοκαίρι, σε μια όντως πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα. Η συμβολή του στη στελέχωση της οάδας ήταν καθοριστική.

Του ευχόμαστε καλη συνέχεια όπου και αν επιλέξει να συνεχίσει τη καριέρα του.”

Και η δεύτερη που αφορά την πρόσληψη Σταυρόπουλου:

Το Δ.Σ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητη Χάρη Σταυρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική καθοδήγηση της ομαδας μας.

Ο Χάρης έχει εργαστεί για δύο σεζον στην ομαδα στο πρόσφατο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία. Τη σεζον 2012-2013 με την άνοδο της ομάδας από την Α2 στην Α1, και την επόμενη 2013-2014 τελειώσαμε τη σεζον ως τρίτοι στην Α1. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

- Advertisement -