ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Τέλος ο Βασίλης Μπάρδης, επιστρέφει ο Χάρης Σταυρόπουλος

0
1156

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις, οδήγησαν την διοίκηση του Πανασιναϊκού να προχωρήσει στην απόφαση να τερματίσει την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπάρδη.

stavropoulos_mpardis11

Kινούμενη τάχιστα η διοίκηση, εξασφάλισε τον διάδοχό του, που είναι ο Χάρης Σταυρόπουλος, ο οποίος έχει θητεύσει στον πάγκο της ομάδας ξανά επί δυο χρόνια.

Η πρώτη ανακοίνωση της διοίκησης σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον Β.Μπάρδη αναφέρει:

Το Δ.Σ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει ότι μετά από έκτακτο συμβούλιο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον παίκτη-προπονητη Βασίλη Μπάρδη. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε από το καλοκαίρι, σε μια όντως πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα. Η συμβολή του στη στελέχωση της οάδας ήταν καθοριστική.

Του ευχόμαστε καλη συνέχεια όπου και αν επιλέξει να συνεχίσει τη καριέρα του.”

Και η δεύτερη που αφορά την πρόσληψη Σταυρόπουλου:

Το Δ.Σ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητη Χάρη Σταυρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική καθοδήγηση της ομαδας μας.

Ο Χάρης έχει εργαστεί για δύο σεζον στην ομαδα στο πρόσφατο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία. Τη σεζον 2012-2013 με την άνοδο της ομάδας από την Α2 στην Α1, και την επόμενη 2013-2014 τελειώσαμε τη σεζον ως τρίτοι στην Α1. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”