Νεότερη ανακοίνωση από το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ για τους “στασιαστές”

0
1096

Με σημερινή του ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναυπλιακού δίνει συνέχεια και επεξηγεί τις προθέσεις του για το θέμα της χθεσινής “στάσης” ποδοσφαιριστών του σωματείου που ζήτησαν την απομάκρυνση προέδρου και προπονητή.

pannafpliakos_office1

Συγκεκριμένα αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση τα ακόλουθα:

Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού απέναντι στο για πρώτη φορά στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά γεγονός, ποδοσφαιριστές να ζητούν την 
απομάκρυνση προέδρου και προπονητή, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι αυτονόητα δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, γνωρίζει πολύ καλά από ποιούς υποκινήθηκε και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί το όλο θέμα καθώς και ποιοί ήταν τα εκτελεστικά όργανα γι’αυτό.

Γι’αυτό το λόγο εκδιώχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Ψύχος Νίκος (από Αεροδρόμιο Άργους), Κόλλιας Δημήτρης (από το Κουτσοπόδι), Κασκαφέτος Χρήστος (από το Κουτσοπόδι) και Τσαβδαράς Γιώργος (από Ναύπλιο- συγγενής του Ν.Ψύχου).

Ο Πανναυπλακός έχει τεράστια ιστορία και πανελλήνια αποδοχή για να δέχεται τέτοιους εκβιασμούς από κάποιους, που λόγω των ειδικών συνθηκών το καλοκαίρι (παραλάβαμε τον σύλλογο από την προηγούμενη διοίκηση με δύο ποδοσφαιριστές, αφού οι υπόλοιποι εκποιήθηκαν) φόρεσαν κατ’ανάγκη τη φανέλα του.

Τελειώνοντας, το Δ.Σ.του Πανναυπλιακού θέλοντας να προστατεύσει τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου από τέτοιες αήθεις ενέργειες, ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά των ανωτέρων ποδοσφαιριστών προς όλες τις ποδοσφαιρικές και δικαστικές αρχές.