Απομακρύνονται άμεσα οι τέσσερις “στασιαστές” από τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ

0
1126

Δραστικά μέτρα φαίνεται ότι παίρνει το Διοικητικό Συμβούλιο για να αντιμετωπίσει το πρωτοφανές γεγονός παίκτες να ζητούν την απομάκρυνση προπονητή και προέδρου του συλλόγου τους.

pannafpliakos22-2016-17

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σημερινό δημοσίευμα με το οποίο γνωστοποιούν εννέα ποδοσφαιριστές του Πανναυπλιακού ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας του Πανναυπλιακού μέχρι να φύγουν ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πάνος Πανόπουλος και Γιώργος Ψυχογιός συνήλθε εκτάκτως απόψε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναυπλιακού.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων ελήφθησαν σχετικές αποφάσεις. Σε επικοινωνία του Sport.Argonafplia.gr με το Διοικητικό Συμβούλιο μας γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα:

“Με ομόφωνη απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναυπλιακού και μετά την “ανταρσία” ποδοσφαιριστών, σε πρώτη φάση απομακρύνει οριστικά από τον σύλλογο ως πρωτεργάτες του “ξεσηκωμού” παικτών τους κάτωθι μέχρι σήμερα παίκτες του Συλλόγου:

Ψύχο Νίκο

Κόλια Δημήτρη

Κασκαφέτο Χρήστο

Τσαβδαρά Γιώργο

Περισσότερα τις ερχόμενες ημέρες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές καλούνται να παρακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.”