Α1 Αργολίδας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 5-0

0
674

Έχει αρχίσει να συνέρχεται ο Ατρόμητος Παναριτίου, που σήμερα πέτυχε μια ευρεία νίκη επί του Εθνικού Τολού, που εξακολουθεί να ψάχνει βαθμούς, αλλά παρόλα αυτά παραμένει στην τελευταία θέση.

atromitos_toloΣτο 13′ από φάουλ ο Παπαϊωάννου έπιασε την κεφαλιά-πάσα στον Λεβειδιώτη, ο οποίος πλάσαρε έξω.

Στο 15′ ο Καραμάνος έβγαλε στον Δανομάρα δεξιά, αυτός την σέντρα, ο επερχόμενος Καλυβάς έκανε το 1-0.

Στο 22′ πάλι ο Καραμάνος πέρασε τη μπάλα για τον Καλυβά, αυτός διαγώνια βρήκε τον Μίχο, που μόνος απο αριστερά πλάσαρε και το σκορ έγινε 2-0.

Στο 27′ ο Καϊάφας πέρασε ένα αντίπαλο κι έδωσε δεξιά στον Δανομάρα, αυτός γύρισε παράλληλα την μπάλα, δεν πρόλαβε όμως ο Καλυβάς.

Στο 45′ ο Καλυβάς βρήκε τον Κοσμά, αυτός γύρισε και στη γωνία της μικρής περιοχής βρέθηκε μόνο πάλι ο Μίχος, καθυστέρησε όμως να πλασάρει κι ο Τσακάλης απέκρουσε τελικά με το πόδι.

Στο 58′ ο Καλυβάς άνοιξε δεξιά για τον Κοσμά, που βγήκε μόνος και σούταρε, ο Τσακάλης απέκρουσε με τα πόδια, η μπάλα γύρισε στον Καϊάφα κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Στο 68′ για άλλη μια φορά ο Καλυβάς βρήκε τον Κοσμά, αυτός βγήκε μόνος και έκανε το 4-0.

Στο 81′ σουτ του Κοσμά, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στο 87′ απο βαθιά μπαλιά , ο Γαλύφας μπήκε απο δεξιά και σέντραρε, ο Δανομάρας αρχικά την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Κοσμάς με σουτ πέτυχε το 5-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Α.Καχριμάνης): Καλαλάς, Καλιαμούτος (72′ Γαλύφας), Μίχος, Συντρίκος, Μ.Μιχαλόπουλος, Καραμάνος (83′ Καλογερόπουλος), Δανομάρας, Καϊάφας, Κοσμάς, Καλυβάς (80′ Κ.Γκολέμης), Δ.Μιχαλόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Τσακάλης, Σαράντης (46′ Παπανδριανός), Δριμούρας, Ν.Μήτσουλας, Τ.Ταμπάκης, Δουγέκος, Λεβειδιώτης, Μπούνος (77′ Γ.Μιχαλόπουλος), Παπαϊωάννου, Νικολάου (65′ Μήτσουλας), Παπαγεωργόπουλος.