Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-0

0
825

Ούτε με τον νέο προπονητή του, που ζητάει λίγο χρόνο, ο Πανναυπλιακός κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα, ηττήθηκε με το καθαρό 2-0 στο Δρέπανο από τον Αστέρα, με όλα τα γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

pannafpl-drepano1Ο Αστέρας δεν είχε απόδοση προηγούμενων αγώνων, ήταν όμως σταθερός, πέτυχε το 2-0 από το μισάωρο και στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο διαχειρίστηκε το σκορ.

Ο Πανναυπλιακός που φανερά ψαχνόταν στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Στο 25′ έγινε το 1-0, με πλασέ του Σαρρή ο οποίος αξιοποίησε γύρισμα του Ευσταθίου.

Στο 32′ πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές και το 2-0.

Μια ακόμη ευκαιρία με τον Ευσταθίου ο Αστέρας στο 45′, με τον Νικολίτσα να επεμβαίνει.

Στο 60′ από μια σέντρα-σουτ του Μαούρη η μπάλα βρήκε αμυντικό στη συνέχεια δοκάρι και στα χέρια του Νικολίτσα.

Στο 70′ ο Σαρρής βγήκε σε θέση βολής και προσπάθησε να πλασάρει τον Νικολίτσα αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 88′ ο Ευσταθίου είχε την τελευταία ευκαιρία.

Ο Πανναυπλιακός είχε ένα καλό σουτ στο 43′ από τον Ψύχο από καλή θέση και στο δεύτερο, από το 55′ μέχρι το 70′ σουτ με τους Μιχαλόπουλο, Καμπόσο και ένα φάουλ με τον Ντόι που απέκρουσε ο Παναγής.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρ.Βουρνάζος): Χουρμούζης, Μαούρης, Σέρφας, Ρεβίθης, Π.Μανδύλης (75′ Ατζαμίδης), Διαμαντής, Σπ.Μανδύλης (88′ Χαβενετίδης), Κοκορομύτης, Ευσταθίου, Μανιάτης (69′ Κράλεφ), Σαρρής.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Π.Πανόπουλος): Νικολίτσας, Μαρκόπουλος (33′ λόγω τρ. Σταθογιαννόπουλος), Μπεντούλη, Τσαγκαρέλης (25′ λόγω τρ. Καμπόσος), Ψύχος, Κουγιάς, Μιχαλόπουλος, Κόλλιας, Γιαννουλόπουλος, Ντόι, Κλειούφης (76′ Τσαβδαράς).