Ποδόσφαιρο: Άνω- κάτω η Super League – Και η ΑΕΚ αντίθετη με την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης

0
600

Άνω – κάτω έγινε η Super League, αφού μετά τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ εξέφρασε την αντίθεσή της με την τελευταία παράγραφο της σημερινής ανακοίνωσης.

aek_fc12Η διοργανώτρια αρχή καταδίκασε την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του κ. Μπίκα, κατέληξε όμως διαφωνώντας με την αναστολή των πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ που εκπροσώπησε τους «κιτρινόμαυρους» στο Δ.Σ. της Λίγκας εξέφρασε εντελώς διαφορετική θέση. Συγκεκριμένα ταυτίστηκε απόλυτα με την εισήγηση του Γιώργου Στράτου στο ξεκίνημα της συζήτησης, όταν ο πρόεδρος της S.L. είπε «… στηρίζουμε την επιτροπή εξομάλυνσης, θα περιμένουμε το πόρισμα για την επίθεση στον Μπικα αφού υπάρχει χρόνος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούμε για το τι μέλλει γενεσθαι όταν θα ξέρουμε περι τίνος πρόκειται το συμβάν».

Τότε πήρε το λόγο ο κ. Ασλανιδης και είπε: «Συμφωνώ απόλυτα με την εισήγηση του προέδρου». Στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να ενημερωθεί καν για ανακοίνωση με περιεχόμενο «αντίθεσης» ως προς την αναστολή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ