Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 1-2

0
685

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι και με πολλές ευκαιρίες χαμένες εκατέρωθεν, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη από τον Ποσειδώνα Διδύμων, αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 57′.

didima-paokΣτα αξιοσημειώτα ότι ο γηπεδούχος λόγω των πολλών προβλημάτων είχε μόνο 11 παίκτες.

Στο 3′ μόλις λεπτό από ενέργεια του Ταραντίλη ο Μουσταφά  πέτυχε το 0-1.

Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες από Μουζακιώτη, Μουσταφά και Ταραντίλη για τον ΠΑΟΚ.

Στο 37′ από λάθος του Λιαγκρή ο Μπροδήμας πήρε τη μπάλα, και βγήκε τετατετ, τελικά ο Σκαντζός του έκανε πέναλτι κι αποβλήθηκε. Ο Μπροδήμας ευστόχησε και 1-1.

Ακολούθησαν στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες με τους Μανέτα (δυο), Ταραντίλη, στη συνέχεια ο Ποσειδώνας  ισορρόπησε, όμως στο 67′ από μια μακρινή μπαλιά του Λιαγκρή ο Μουσταφά έφυγε και πέτυχε το 1-2 παρά την προσπάθεια του Χρήστου. Στη φάση αυτή είχαμε διακοπή αγώνα από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφθαλμοφανέστατο οφσάιντ.

Στο 76′ σουτ του Τρέσα κόντραρε και βρήκε στη συνέχεια το δοκάρι.

Στο 85′ σε σέντρα του Μπροδήμα η μπάλα πέρασε από όλους, ο Κέλλη μόνος μάλλον αιφνιδιάσθηκε κι έχασε την ευκαιρία του αγώνα να ισοφαρίσει.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου- Α.Κονδύλης, Μούγιος, Σ.Κονδύλης, Κοτσοβός- Α.Τρέσα, Μέλση, Μ.Τρέσα- Μπροδήμας, Αντωνόπουλος, Κέλλη.

ΠΑΟΚ (Θ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης, Καρανάσιος, Μπαβελής (60′ Νανάι), Σκαντζός, Λιαγκρής- Μουσταφά, Μπλάτσος, Μπέλμπας- Μανέτας (72′ Καλογεράκης), Μουζακιώτης (80′ Πίκος), Ταραντίλης.