Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ- ΚΟΡΩΝΙΔΑ 2-1

0
582

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο η Κορωνίδα Κοιλάδας, στο δεύτερο ο Ασκληπιός γύρισε το σκορ και πήρε την νίκη και τους τρείς βαθμούς που έψαχνε καιρο.

asklip-koiladaΛίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ασκληπιο να εχει μια καλή προσπάθεια και παράλληλη σέντρα απο τον Καζά που δεν πρόλαβε κανείς συμπαίκτης του κι επίσης σε μια διεκδίκηση της μπάλας Λασκαρης και Πάλι δεν τη βρήκαν και ο Βερβενιώτης έπιασε το σουτ έξω απο την εστία.

Η ΚΟρωνίδα είχε μια κεφαλιά που πέρασε άουτ και στο 41´το γκολ απο τον Γιαννακόπουλου,με γυριστό σουτ μετά απο λάθος διώξιμο του Τριμπόνια.

Στο 52´ισοφάρισε ο Ασκληπιός με κεφαλιά του Παπασαράντου, απο σέντρα του Καζά απο αριστερά.

Στο 66´έγινε και το 2-1, με τον Μπερμπατιώτη, που κτύπησε απευθείας φάουλ από δεξιά, ο Τριμπόνιας κινήθηκε προς τη μπάλα χωρίς όμως να τη βρει και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 75´είχε δοκάρι απο φάουλ ο Λαλιώτης κι ακόμη απο γύρισμα του Παπασαράντου, ενασουτ του Βερβενιώτη απέκρουσε ο Λάσκαρης.    

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γ.Ευθυμίου): Κακαράτζας, Λαλιώτης (88´Παπάζογλου), Μπερμπατιώτης, Τριμπόνιας, Αυγουστόπουλος, Καραμπέτσος, Γ.Βερβενιώτης, Παπασαράντος- Β.Βερβενιωτης (75´Κωνσταντίνου), Πάλι (85´Πίτσας), Καζάς.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Τσούνη, Κουτσάφτης (72´Μπρεγιανος), Βιρβίλης, Τασιόπουλος- Μέγας, Καζοκάρου , Μπάγιερ- Γιαννακόπουλος,Μπάζος, Αλεξανδρής (55´Χριστόπουλος).