Τρέχουν να προλάβουν έως τις 31 του μήνα

0
592

Στις 31 του μήνα, ολοκληρώνεται η πρώτη μεταγραφική περίοδος και οι ομάδες κάνουν τις  τελευταίες τους κινήσεις για να καλύψουν τις πιο άμεσες ανάγκες τους, αφού η επόμενη ευκαιρία που έχουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές είναι  τον Ιανουάριο.

metagrafi1Οι ομάδες που είναι στις πιο χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας είναι εκείνες που ψάχνονται περισσότερο αφού δεν θέλουν να μείνουν πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους που  είναι  στην ίδια μοίρα.

Εκείνος πάντως που φυλορροεί συνεχώς είναι ο Πανναυπλιακός. Από το καλοκαίρι “ήλθαν’ είδαν και απήλθαν” οι τερματοφύλακες Κολιζέρας και Κλεισιάρης, ο αμυντικός Ντεβές, οι μέσοι Λυκομήτρος και Γιαννόπουλος. Ο Νούλης Καχριμάνης αντικαταστάθηκε στον πάγκο  από τον Μανώλη Βόμβα, ο οποίος όμως λόγω  προγραμματισμένου ταξιδιού του στο Λονδίνο δεν ήταν στον πάγκο με τον Αριστείωνα Λυγουριού κι επέστρεψε την Παρασκευή. Ο άπειρος σε αυτό το πόστο Ανδρέας Καραγεώργος βρέθηκε να πρέπει να διαχειριστεί μια τόσο …σύνθετη κατάσταση….. Επίσης, η αφαίρεση των 5 βαθμών έχει επηρεάσει και ψυχολογικά την ομάδα και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να βελτιωθεί.

Από τις ομάδες που πηγαίνουν σχετικά καλά βαθμολογικά, αλλά και παράλληλα καταφέρνουν και βρίσκον συνέχεια παίκτες,  είναι η Ασίνη που τελευταία απέκτησε τον Ντεβέ και τον Γιαννόπουλο από τον Πανναυπλιακό, ενω έβγαλε δελτίο στον πιτσιρικά Αλούς Μπέλμπα. Βέβαια από την άλλη έχει μείνει μόνο με έναν τερματοφύλακα, τον Πιτσά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε αναζήτηση τερματοφύλακα εδώ και δυο εβδομάδες είναι ο Ασκληπιός, μιας και ο Κακαράτζας δέχεται εύκολα γκολ και μάλιστα από
μακρινές αποστάσεις.

Θα δούμε τι θα προκύψει την τελευταία ημέρα….