Γ’ Εθνική: ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ -Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0

0
694

Με ένα γκολ του Κιοσέ στο 78´η Ένωση Ερμιονίδας εξασφάλισε την πολυπόθητη νίκη επί της Χαλκίδας, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

ermionida-chalkidaΗ Χαλκίδα μπήκε καλύτερα στον αγώνα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαλού να σκοραρει όταν βγήκε τετατέτ αλλά ο Πονηρός απέκρουσε.

Άλλη σημαντική φάση δεν υπήρξε στο πρωτο ημίχρονο, όπου είχαμε κυρίως παιχνίδι κέντρου.

Στο δευτερο ημιχρονο η Ερμιονίδα βελτιώθηκε και στο 78´ μετά απο σέντρα του Παναγιώτου και κόψιμο του Τσόφλιου, ο Κιοσές με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Χαλκίδα είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά άουτ, προσπάθησε να πιέσει, αλλά η Ερμιονίδα στο τέλος βγήκε δυο φορές στην αντεπίθεση από τις οποίες στη μια ο Αποστολίδης βγήκε τετατέτ,  αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μητακίδη.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Παπαϊωάννου, Τζιέρης, Κιοσές (82´λόγω τρ. Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Παιδάκης (65´Κανταρτζής)- Σελμανάι (46´Αποστολίδης), Τσόφλιος, Τριμπόνιας. 

ΧΑΛΚΙΔΑ: Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (74´ Γκιτζάλης), Σκαθαρούλης, (78´Κρολ), Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης (85´Ηλιόπουλος), Μπαλού.