Α1 Αργολίδας: Η 6η αγωνιστική ζέστανε για τα καλά τις μηχανές του πρωταθλήματος …

0
790

Μια αγωνιστική με πολύ δυνατούς αγώνες και αρκετές εντάσεις ήταν η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας. Φυσικά είναι πλέον ορατό ότι τις αντιπαλότητες καλλιεργεί και ο διπολισμός που κυριαρχεί μέσα στην ΕΠΣΑ και που αυτή την εποχή βρίσκεται σε ένταση.

drepano_paok21Δυστυχώς κάποιοι φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν ότι με τις εντάσεις και με την πολιτική του όποιος δεν με ακολουθεί δεν είναι δικός μου και θα έχει την τύχη του ξένου δεν πάει το Αργολικό ποδόσφαιρο μπροστά. Κινείται δηλαδή στους ίδιους δρόμους που παραπαίει το Ελληνικό γενικότερα ποδόσφαιρο.

Τα αποτελέσματα
της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Αργολίδας
Ομάδες Αποτέλεσμα
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 2-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 4-2
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 2-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 0-1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 4-1
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 5-0
ΣΠΕΤΣΕΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ  3-0
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 2-0

Σε αυτή λοιπόν την αγωνιστική το πρώτο που είδαμε είναι τους δύο πρωτοπόρους δυνατούς να μην έχουν δώσει ακόμη την εντύπωση ότι δεν θα μονομαχήσουν μέχρι το τέλος.

Αργοναύτης και Ερμής Κιβερίου κέρδισαν στην έδρα τους μέτριους αντιπάλους με μεγάλα σκορ.

Η Λέρνα και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκαν να πάρουν αποτέλεσμα. Η Ένωση τελικά το πήρε το τρίποντο μέσα στο Παναρίτι μέσα από ένα αγώνα με πάρα πολλές αμφισβητήσεις και διακοπές, ο δε ΠΑΟΚ ηττήθηκε μέσα στο Δρέπανο από ένα Αστέρα που θύμιζε ένδοξες ημέρες του παρελθόντος.

Ομάδα Βαθμοί
1. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 18
2. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 18
3. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 15
4. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 13
5. ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 12
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 10
7. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 9
8. ΣΠΕΤΣΕΣ 8
9. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 7
10. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 7
11.  ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 7
12. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 6
13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤ. 3
14. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 2
15. ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 1
16. ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 1

Στους πρωτοπόρους μπήκε και ο Τροιζηνιακός που με την σημερινή του νίκη επί του Ποσειδώνα έδειξε πως παραμένει ο δυνατός Τροιζηνιακός που ξέρουμε. Μέσα στην εξάδα και ο Αστέρας με τη μεγάλη νίκη του επί του ΠΑΟΚ.

Σπουδαία η νίκη του Ασκληπιού επί της Κορωνίδας, που όπως από το καλοκαίρι έχει φανεί, δεν είναι η Κορωνίδα του πρωταθλητισμού. Αντίθετα ο Ασκληπιός προσπαθεί από τώρα να μαζέψει βαθμούς για να μην ιδρώσει στο τέλος της σεζόν και τα καταφέρνει. Νίκη και για τον Αριστείωνα.

Το ίδιο με τον Ασκληπιό, η Μπουμπουλίνα και ο Ποσειδώνας. Αμφότεροι πάντα υπολογήσιμοι.

Ο Πανασιναϊκός που έχει ξεκινήσει πολύ καλά χθες ηττήθηκε μέσα στον Αργοναύτη. Ήττα αναμενόμενη και το μυαλό στην επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται τον Ασκληπιό και θέλει να τον έχει από κάτω στην βαθμολογία.

Τέλος, οι τρεις αδύνατοι προς το παρόν Πανναυπλιακός, Εθνικός Τολού και Θύελλα Λιμνών φαίνεται ότι θα παλαίψουν για το ποιος θα είναι ο δυνατότερος από τους τρεις και μέχρι εκεί. Ένας από τους τρεις σώζεται στην Α1 ενώ τους άλλους τους πνίγει το σκοτάδι.