Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2-1

0
517

Συναρπαστικό παιχνίδι στο τέλος, στον Γαλατά, όπου ο Τροιζηνιακός νίκησε με 2-1 τον Ασκληπιό, αλλά με ευκαιρίες στο τέλος να γίνει και το 3-1 και το 2-2.

trizina-asklipΣτο 30’ με γυριστό σουτ του Κατσέλη έγινε το 1-0.

Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ο Τροιζηνιακός είχε δυο καλές προσπάθειες ακόμη με τον Κατσέλη και μια με τον Σούχλα. Όσο για τον Ασκληπιό, ήταν κακός, αφού έχανε όλες τις μονομαχίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τροιζηνιακός είχε την κατοχή και ευκαιρίες με τον Σούχλα που βγήκε τετατετ αλλά ο Κακαράτζας τον σταμάτησε και ένα δοκάρι από φάουλ του Ζώρα.

Στα τελευταία λεπτά ο Ασκληπιός προσπάθησε να ισοφαρίσει κι ανέβηκε στο γήπεδο, όμως σε μια αντεπίθεση , στο 92’ ο Σούχλας βγήκε μόνος, ο Κακαράτζας απέκρουσε και στην επαναφορά, νέο σουτ του Σαραντόπουλου, πάλι επενέβη ο Κακαράτζας.

Η ομάδα της Επιδαύρου είχε δυο κεφαλιές με τον Τριμπόνια, ένα πλασέ του Παπασαράντου, ενώ μείωσε στο 75’ όταν σε σουτ του Παπασαράντου ο Σαμπάνης απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια ο Β.Βερβενιώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Σαμπάνης, Γάτσινος (Σουμπάμ), Β.Σούχλας, Πάνου, Δελαπόρτας, Α.Σούχλας, Σταματέλος, Βασιλέρης (Μαρίνης), Ζώρας, Κατσέλη (90’ Σ.Σούχλας).

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Κακαράτζας, Κωτσάκος (56’ Πάλι), Μπερμπατιώτης, Αυγουστόπουλος (46’ Κωνσταντίνου), Τριμπόνιας, Καραμπέτσος, Γ.Βερβενιώτης, Παπασαράντος- Λαλιώτης, Β.Βερβενιώτης, Καζάς.