Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 1-2

0
668

Ένα βήμα πίσω έκανε ο Πανναυπλιακός, αφού δεν αξιοποίησε την νίκη του επί της Θύελλας Λιμνών και υποχρεώθηκε σήμερα σε ήττα από τον Αριστείωνα Λυγουριού, μέσα στο Ναύπλιο.

pannafp-aristion20Στο πρώτο ημίχρονο ο Αριστείωνας ήταν πολύ επιφυλακτικός λόγω του αγωνιστικού, ο Πανναυπλιακός είχε την υπεροχή στο κέντρο αλλά δεν απειλούσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα κι αμέσως προηγήθηκαν. Από κει και μετά ήταν πιο εύκολο να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ και στο 56’ που πέτυχαν και το 0-2 τα πράγματα απλοποιήθηκαν περισσότερο.

Ο Πανναυπλιακός το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει στο τέλος.

Στο 48’ από προσπάθεια του Α.Οψιμούλη από πλάγια και γύρισμα ο Παπακαλοδούκας πέτυχε το πρώτο γκολ.

Στο 58’ από προσωπική ενέργεια και σουτ του Παπασταύρου είχαμε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες προσπάθειες στις αντεπιθέσεις με τους Παπασταύρου, Παπακαλοδούκα και Λιακόπουλο, ενώ ο Πανναυπλιακός μείωσε με τον Κόλλια στο 90’.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Νικολίτσας, Μαρκόπουλος (58’ Κουγιάς), Μπεντούλι, Κασκαφέτος, Ψύχος, Κόλλιας, Μιχαλόπουλος, Ντόι, Γιαννουλόπουλος (46’ Καμπόσος), Γιαννόπουλος, Κλειούφης (71’ Τσαβδαράς).

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ: Αναστασάκης, Κωστόπουλος, Δ.Κόλλιας (35’ Π.Παπακαλοδούκας), Γαλάνης, Τριανταφύλλου, Οψιμούλης Ι., Οψιμούλης Α (70’ Σαρρής), Σκαρτάδος, Παπασταύρου, Λιακόπουλος (85’ Ι.Κόλλιας).