Α1 Αργολίδας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 2-2

0
635

Δεν ανέδειξε νικητή η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό Τολού και Θύελλα Λιμνών, ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι στις πιο χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

tolo-limnes

Και η συνέχεια φαίνεται πως θα είναι εξίσου δύσκολη και για τους δυο, στην προσπάθειά τους να μείνουν στην κατηγορία.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ισορροπημένο στην μεγαλύτερή του διάρκεια, αλλά την μεγάλη ευκαιρία για τους 3 βαθμούς να χάνει στις καθυστερήσεις η Θύελλα, όταν ο νεοεισελθόντας Καρούνης βγήκε μόνος μετά από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, αλλά ο Τσακάλης απέκρουσε με τα πόδια.

Ο Εθνικός ξεκίνησε ιδανικά, αφού στα πρώτα λεπτά, σκόραρε με απευθείας φάουλ του Παπαγεωργόπουλου.

Η απάντηση ήρθε μετά από λίγο και μάλιστα με δυο γκολ: στο 10’ με κεφαλιά του Βλάχου και στο 15’ με πλασέ του ιδίου.

Πιο πριν δυο φορές ο Παπανδριανός εφτασε σε καλή θέση αλλά δεν πέτυχε κάτι.

Ακολούθησαν δυο-τρεις ευκαιρίες για τον Εθνικό και μια για την Θύελλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος πίεσε για μισή ώρα και θα μπορούσε να σκοράρει, πάνω από μια φορά, αλλά έμεινε στο γκολ του Μάκκα στο 73’.

Γενικά ο Εθνικός είχε διάθεση να φτάσει στην πρώτη του νίκη, αλλά και η Θύελλα δεν έγκατέλειψε ως το τέλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Ν.Μήτσουλας, Τ.Ταμπάκης, Δριμούρας – Μπούνος, Δουγέκος (69’ Μάκκας), Νικολάου (48’ Μακαρατζής), Παπαϊωάννου (88’ Σαράντης)- Παπαγεωργόπουλος- Παπανδριανός.

ΘΥΕΛΛΑ (Φ.Αναγνωστόπουλος): Καζάς, Ζέρβας (85’ Καρούνης), Ντρέτσα, Μελέτης, Π.Κατεμής-  Παπασαραντόπουλος, Παπαϊωάννου (90’ Ζώγαλης), Αργύρης, Βλάχος, Μπαστούνης (70’Μπαστούνης), Σταυρόπουλος.